28 noiembrie 2008

Spam...

In general nu ma frustreaza foarte tare mesajele spam. Folosesc butonasul de spam, le trimit unde le este locul, apoi le sterg, iar yahoo si gmail tin minte optiunea. Nu ma deranjeaza nici ca, din cand in cand, tre sa dau un empty la folderul de spam.

Dar de vreo 3 zile incoace lumea ma iubeste foarte mult si nu pot sa opresc invazia de big kisses. Roxana has sent you a big kiss! Si tot asa cu toata lista mea de messenger. WTF? I-am dat spam de prima oara si de doua zile incoace tot primesc pupici. Pfff! Stie cineva despre ce site gen hi5 este vorba de data asta?

2 comments:

ina bixade spunea...

Habar nu am despre ce e vorba. Si eu am primit mesaje de la kiss nu stiu cum si chiar ma intrebam ce naiba mai e si asta si de unde vin, cine le trimite? Nici nu le-am deschis, ma enerveaza mesajele de acest gen, mie ori imi scrii despre ce faci, cum o duci, ori nu imi scrii deloc, nu imi place sa primesc glume, bancuri etc etc ci doar mesaje personale si atit:)

Ireena spunea...

@Ina Bixade Nici eu nu am avut rabdare sa le si deschid! Cat despre mail-uri cateodata am rabdare sa le citesc si pe cele cu bancuri. Tind sa ma binedispuna. Nu-mi plac insa cele de felicitari trimise la intreaga lista. Daaa, apreciez foarte mult ca ai dat click si pe adresa mea in mesajul tau 'foarte personal' pe care mi l-ai trimis, de tipul 'Va urez la toti sarbatori fericite!' :).

Trimiteți un comentariu