29 noiembrie 2008

O noua gradina zoologica

Primaria Capitalei a castigat in instanta dreptul de a amenaja o gradina zoologica uriasa la marginea orasului fara sa renunte la cea din Baneasa.
Consilierii Capitalei si-au dat acordul in 2006 pentru amenajarea unui parc zoo, in spatele Lacului Morii.
Primaria Chiajna a atacat in instanta decizia, mizand pe un ordin dat de prefectul de Ilfov, prin care terenul vizat era atribuit comunei. Cererea insa a fost respinsa.
Pe acel teren se doreste constructia unei gradinii zoologice impresionante, ce presupune realizarea de investitii costistoare, lacuri artificiale sau amplasamente de animale care au nevoie de caldura.
Sursa: aici

Exceptand faptul ca sunt total de acord cu decizia de a construi o noua gradina zoologica, pentru ca cea din Baneasa este execrabila [sau cel putin asa era acum cativa ani], pe cat punem pariu ca decizia nu a fost luata din bunatate ci pentru a putea, peste un an doi, folosi terenul din Baneasa ca proprietate imobiliara?


Si pentru cei care au Windows si inca pot sa se joace diverse [:(] recomand Zoo Empire. Ma jucam in prostie acum ceva timp :D! Tre sa contruiti o gradina zoologica, sa fie atractiva in acelasi timp si pentru public si pentru animale. Super jocul! [asta venind din partea unui fan Sims - ca sa stiti de la ce sa va asteptati]

2 comments:

Marcel spunea...

Si eu auzisem mai demult de acest proiect de la Lacul Morii... sa-l vedem.
Imobiliare? Cu siguranta vor creste case pe locul maimultelor...

Ireena spunea...

@Marcel Sunt curioasa cat de mult isi vor da interesul ca noua gradina zoologica sa fie intr-adevar decenta! Caci sunt convinsa ca proiectul imobiliar va iesi super!

Trimiteți un comentariu