28 noiembrie 2008

Pinguini gay care vor sa devina tati...

Un cuplu de pinguini gay de la parcul Polar Land din orasul chinez Harbin incearca sa fure oua de la pasarile heterosexuale pentru a deveni tati. Cei doi pinguini au inceput prin a fura ouale altor pinguini inlocuindu-le cu pietre pentru a nu se observa lipsa, informeaza agentia chineza de presa Xinhua.

Din nefericire, insa, cei doi pinguini au fost izgoniti din grup de suratele lor care au observat inselatoria. Ingrijitorii parcului au decis sa separe perechea de pinguini masculi in varsta de trei ani de restul grupului pentru a evita perturbarea celorlalti pinguini in perioada incubatiei.

In 2002, un cuplu de pinguini gay de la o gradina zoologica din New York, care au trait impreuna timp de 8 ani, au fost dati afara cand ingrijitorii au observat ca ambii erau masculi.
Sursa: aici


Deci discriminarea de natura sexuala se perpetueaza si la animale. Nu doar oamenii au tendinta idioata de a respinge ceea ce nu e ca ei. Si animalele fac la fel. Ceea ce spune multe, de fapt :).

Nu pot sa zic ca-s fan homosexualitate, sincer nu-mi place foarte tare sa vad un cuplu de homosexuali sarutandu-se si ma distrez foarte tare asupra alegerilor lor vestimentare, insa de la asta pana la a respinge total ideea mi se pare mult. Cred ca fiecare are dreptul de a alege ceea ce-l face fericit. Daca ei nu se simt atrasi de sexul opus, so be it. Nu vad motivul pentru care nu ar putea sa aiba o viata oarecum normala si de ce ar trebui respinsi de societate. But that's just me!

2 comments:

Anonim spunea...

nu e vorba de a-i respinge, e vorba de le spune ca au o problema si a-i ajuta.

principiul lasa ca-s fericiti nu se aplica. pe un nebun il face fericit sa urle pe strada dar pe asta incerci sa-l ajuti. e la fel...

Ireena spunea...

@Iri Dar a fi homosexual NU este o problema. Este ceva cu ce te-ai nascut. Nu cred ca poate cineva sa schimbe asta. E ca si cum te-ai sili pe tine sa nu-ti mai placa tipii ci sa te simti atrasa de femei. Lucru ce nu cred ca vei reusi sa faci.

Si sincer, de ce nu s-ar aplica principiul lasa ca-s fericiti. Daca ei cu ei se simt impliniti si linistiti sufleteste mi se pare deja ca au reusit mai mult decat majoritatea oamenilor si ar trebui respectati. Evident fiecare percepe diferit realitatea, dar daca in perceptia lui realitatea e perfecta, de ce naiba sa-i atraga cineva atentia ca nu este realitatea care trebuie pentru societate?

Cred ca atata timp oamenii NU fac niciun rau celor din jur [pe principiul ma face fericit sa omor cate 2 oameni pe zi], ar trebui lasati sa faca ceea ce vor si ceea ce-i face pe ei fericiti, nu ceea ce se asteapta societatea de la ei.

Trimiteți un comentariu