19 noiembrie 2008

O zi din viata...

Sincer mi-e tare mila de conferinta ACC (Asociatia de Comunicatii prin Cablu). Este unul din acele evenimente organizate cu un scop si la care jurnalistii vin cu alt scop.

In fiecare an saracii oameni se plang de cum ii saboteaza primaria si de proiectul NetCity, si tot ce apare in presa a doua zi este - RCS&RDS. Ma intreb oare daca ei sunt constienti de asta?

Este una din acele doua, trei zile pe an cand jurnalistii reusesc sa ia legatura cu oficialii RCS&RDS. Eu cel putin de vreo 3 saptamani incoace ii sun zilnic si pe directorul de dezvoltare, si pe directorul financiar si pe directorul general pentru niste declaratii. Evident nu reusesc sa prind pe cineva decat foooarte rar si cand o fac mi se spune ca 'tocmai ce sunt/ sau intra intr-o sedinta si sa revin cu un telefon la inceputul saptamanii viitoare'.

Deci presupun ca este foarte normal ca atunci cand prinzi fizic pe cineva din companie sa sari pe el [in cazul de azi, sa sari la propriu - Alexandru Oprea si-a terminat tot teancul de carti de vizite pe jurnalistii prezenti acolo si a fost o lupta incitanta pentru primele locuri de langa el]. Ma rog, ce am aflat despre companie gasiti aici.

Ceea ce ma nedumereste pe mine in schimb este ce cauta acolo nenea Costi Ionita? For the record, eu rar intalnesc barbati mai mici de inaltime decat mine, iar el era unul dintre ei - al doilea ar fi Marean Vanghelie pe care l-am intalnit cand m-am dus sa votez impotriva lui la alegerile de sector. Ok, m-am obisnuit cu fripturistii, ii cunoastem cu totii, stim ca exista, ignoram, dar acum mai lipseste sa-i vedem pe la conferinte si pe Guta si Salam.

8 comments:

Ionut Mustata spunea...

domnu' Costi este patron de televiziune, adica un mogul-wannabe, dar cred ca venise sa-si promoveze ultimul album si cine stie, sa faca rost si de o chemara la o mica susa, la un botez amish.

. spunea...

hi there again...

Anonim spunea...

ete, am aflat si io ca ai plecat de la Business Standard...
Bafta multa acolo unde esti acum!

Ireena spunea...

@indieadds Pf... de fapt venise sa negocieze cu Oprea difuzarea mirifucului sau post de manele de catre RCS&RDS.

@sperm Hello :)!

@anonim Multumesc mult :)!

Anonim spunea...

Imi pare atat de rau ca sunt la UPC si nu am posibilitatea sa urmaresc postul lui Umberto Tomasi. Nici macar Taraf tv n-am. Sau poate o fi si n-am cautat eu atent. Sa nu-mi spui ca ai ratat sansa sa-i iei un autograf! Sau ar fi trebuit sa puna degetul mare...?

Ireena spunea...

@Dragos Cuzuban Am ratat-o. Emotii prea mari, stii cum e. Cand intalnesti o 'personalitate' de talia lui :D! Plus ca venise acolo cu afaceri. M-am gandit ca nu are cerneala in care sa-si infiga degetul la el.

Anonim spunea...

Data viitoare sa ai la tine o calimara. Numai sa ai grija sa nu cumva sa bea cerneala din ea, pentru ca nu stiu de ce am impresia ca la scoala asta a facut in loc s-o foloseasca la scris :D

Roxana Vantu spunea...

da.era varza omul..si eu stateam ca fraierul jurnalist sa ii iau interviu si eu lui oprea de la rds..si ghici ce spune minunatul Costi Ionita?:) ,,5 secunde, eu am venit aici cu treaba, sa ii prezint o oferta dlui,, No shit??Eu am venit la plimbare??:))

Trimiteți un comentariu