24 noiembrie 2008

Blogging...

M-am tot gandit sa-mi fac un blog tematic. Sa nu mai fie o amestecatura de ganduri, stiri, povestiri si pareri. Oricum tendinta de nisare a blogurilor este clara. Ca si la ziare, ca si la radio, ca si la televiziune. Numai ca mie-mi place asa. Mie-mi place sa am locul meu unde-s a-tot-puternica Ireena [unii ar putea spune comunista si tirana, dar na, u can't make them all happy] si unde pot sa scriu ce si cand am chef.

Plus ca nu am crezut niciodata ca lucrurile pot fi sau albe sau negre. Nu m-as putea abtine, daca-mi voi converti blogul intr-unul de stiri pe IT, sa zicem, desi realist vorbind nu o sa o fac, sa nu bag vreun comentariu despre starea in care ma aflu, despre vreo intamplare care m-a frapat, sau despre o stire din cu totul alt domeniu.

Si, apropo de asta, aseara, am vazut si eu pentru prima oara emisiunea lui Mircea Badea de pe Antena 3. Nu pentru ca nu am avut curiozitatea pana acum, ci pentru ca nu prea ma uit la televizor, iar atunci cand o fac sunt mici sanse sa prind o emisiune pe care chiar vreau sa o vad. Mie sincer mi-a placut. Era chiar funny. Si mi se pare ingrozitor de greu sa faci o emisiune de unul singur si in direct. Deci acum sunt chiar curioasa de ce-l tot injura lumea! Pana acum nu-mi pasa pentru ca nu eram in cunostinta de cauza.

8 comments:

Anonim spunea...

Pentru ca injura bloggeri, d-aia eu sunt (sau eram :P) singurul blogger care e fan Mircea Badea. Pentru ca inteleg de ce...

Viorel Mocanu spunea...

Blogul ar trebui să fie oricât de subiectiv vrei. Nu-ţi mai face probleme la capitolul ăsta şi spor la scris! :)

Sahara Penguin spunea...

Si mie imi place.

Poate ca sunt imuna pentru ca nu consider blogul asta o meserie. Of, unii oameni se iau prea in serios, asa...:D

Ireena spunea...

@Andrei Yup. Inteleg acum!

@Viorel Mocanu Multumesc :)!

@Sahara Penguin Da, pai de fapt, cred ca fiind o gramada de bloggeri de meserie, toata lumea are impresia ca 'trebuie' sa te ridici la asteptari. I don't quite care!

Anonim spunea...

Il injura lumea logic, pentru ca este un cretin ce scoate pe gura niste ineptii...
Vezi ca si-a facut blog www.mircea-badea.ro linkuieste-l de vrei
bleah

Anonim spunea...

Nu trebuie sa te gandesti prea mult la cum si de ce ar trebui sa fie blogul, ca de aia e al TAU sa fie cum vrei TU.

Mircea Badea e un om care se crede putin mai inteligent decat este si caruia ii place sa fie in centrul atentiei. Eu i-am vazut cateva emisiuni, am vazut ca se cam baga in domenii pe care nu le intelege, ca emite certitudini cu kilu fara nicio baza, dar da, este in acelasi timp funny pe anumite subiecte si se descurca bine in direct. Are calitati si defecte, ca orice alt om, doar ca e mai simplu pt multi sa cada in extreme cand vine vorba sa zica ceva despre el.

Arana

Ireena spunea...

@Bacchante Da, asa e. Si despre blog si despre Mircea Badea :D! Eu nu am vazut prea multe emisiuni cu el, asa ca nu puteam sa-mi dau o parere prea avizata. Insa cat am reusit sa-l vad mi s-a parut ca face o foarte buna impresie pentru o emisiune in direct. Si da, e si el om. Lumea tinde sa o dea in extreme atunci cand vine vorba de persoane publice pentru ca ii place sa judece.

Anonim spunea...

in loc sa grupezi articolele pe clase mici eu as face 3-4 clase mari si as posta totul acolo ar fi mai usor de urmarit :D

Trimiteți un comentariu