14 noiembrie 2008

Bauturile si somnul...

Nu beti Burn dupa ora 10 seara. Nu il beti chiar daca sunteti curiosi cum e aceasta bautura. Nu il beti chiar daca sunteti susceptibili cu privire la energizante. Si nu il beti chiar daca sperati ca efectul sa va tina vreo ora-doua timp in care va uitati la vreun film. Pe la unu noaptea am reusit sa adorm... jumatate de ora. Apoi, vreo 5 ore m-am uitat pe pereti, am numarat si numarat, si mi-am spus povesti - frumoase si mai putin frumoase. Am fost atenta la sunetele din jur [troznitul mobilei, motorul frigiderului, apa din tevi, sirena politiei, plansetele sau tipete de extaz ale vecinului de langa [I couldn't tell] - personal sper ca macar sa nu fi fost ale lui ci ale prietenei/ nevestei/ amantei]. Ieri toata ziua inca am fost sub efect.

Aseara, in schimb, dupa ce ne-am chinuit vreo jumatate de ora sa deschidem o sticla de vin rosu [Alin avand probleme cu clavicula, eu avand probleme cu lipsa de putere], am baut jumatate de cana [mai romantici noi din fire folosim cani si la vin], si apoi am adormit instant.

Happy ending!

5 comments:

Anonim spunea...

Motorul frigiderului ai? :P

Pai deh, daca n-ai experienta la baut energizante. Pe vremuri luam cu baxul (deh, serviciu de noapte).

Chis spunea...

De ce Doamne iarta-ma ai baut Burn seara? :))
Oricum e foarte bine ca are efect la tine si e foarte bine ca ai aflat asta. Cunosc multe persoane care fie din natura fie din consumul excesiv sunt imuni si la cafea si la energizante... De multe ori prinde bine sa fii sensibil la energizante si alcool, ai mai putin de cheltuit :)

Anonim spunea...

De ar mai avea efect la mine... :) Poate vreo 2-3, ca sa ma tina treaza...

Ireena spunea...

@Andrei Dap :P. Lol. Pai vezi, acum nu te mai poti bucura de 5 ore de holbat pe perete :D!

@Chis Pentru ca nu credeam ca energizantele au efect si pentru ca eram curioasa ce gust are :D! Lol. Asa e. Jumatate de bere are efectul unei sticle de votca asupra mea. Deci pot sa ma imbat cu 5 lei :D.

@Laura Waaa... cu 2-3 d-alea ma bag la maraton!

Anonim spunea...

fericito!!!!

pot sa beau baxuri de energizante si nimic...daca nu pun niscai Jack in ele :D

Trimiteți un comentariu