17 decembrie 2008

Self pity!

Stiu ca nu va intereseaza, dar e blogul meu si pot sa-mi plang singura de mila ca am racit DIN NOU. Si ca DIN NOU am nasul mare si rosu si de-abia respir. Nu pot decat sa visez la sfarsitul de saptamana care va fi, de fapt [voi nu stiti, dar va spun eu], inceputul celei mai lungi vacante din viata mea de adult lucrator la patron. So, de vineri pana pe 4 ianuarie Irina are liber! And she loves it!

9 comments:

Anonim spunea...

Sănătate multă şi enjoy your free time. :)

Ireena spunea...

Multumesc! Sper sa-mi treaca repede! Trebuie sa intru in forta in vacanta :D!

Anonim spunea...

Insanatosire grabnica :P

cine nu adora "liber"-ul? 8->

Ireena spunea...

Multumesc! Si oricat de retorica ar parea intrebarea 'cine nu adora liberul?' raspunsul este tatal meu :D!

Anonim spunea...

Insanatosire grabnica!

Anonim spunea...

There, there... >:D< Iti fac o supa de pui? :))

Ireena spunea...

@Buddy si Laura
Multumesc mult! >:D< Iar supa aia de pui suna extraordinar :D. Gata, diseara ma duc si-mi cumpar supa la plic :"> [singura pe care stiu sa o gatesc]!

Anonim spunea...

Dar de ce ai liber asa mult?

Ireena spunea...

@deA Pentru ca sefii nostri ne iubesc :X! Serios vorbind, in presa economica e greu oricum sa gasesti subiecte incepand cu 1 decembrie, iar in preajma Craciunului e garantat ca nu-ti mai raspunde nimeni la telefon, nu mai sunt evenimente si nici nu trimite cineva vreun comunicat. Plus ca nu te citeste mai nimeni si nu are rost sa dai stiri extrem de interesante pe care daca le-ai da in alta perioada ar face furori :)! Asa ca am lasat cu totii niste materiale in plus, pregatite din timp, si gata!

Trimiteți un comentariu