30 decembrie 2008

Obsesii

Nuuu, n-am plecat prin tari straine sau undeva departe. N-am mai scris de vreo saptamana pentru ca mi-am propus sa nu mai fiu atat de dependenta de Internet. Si specific Internet, pentru ca de calculator n-as putea spune acelasi lucru. Am descoperit ca pe Linux se pot instala toate joculetele tampite de care eram obsedata pe Windows.

Sooo... atunci cand nu am mancat, dormit si uitat la filme cu Alin, m-am jucat jocuri pe care mi-e rusine sa recunosc ca le joc... [bine, unul mai decent ar fi Pharaoh ca sa va faceti o idee]. De restul, ce pot sa spun... copiii de clasa a 2-a ar fi invidiosi ca le-am jucat! So, am luat o pauza de la asa ceva pentru a va tine la curent cu starea mea actuala 'Irina e bine, traieste, e aici langa mine'! Sa fiti cuminti si sa va faceti ultimele pregatiri pentru petrecerea de maine! Rezolutii and shit!

8 comments:

Anonim spunea...

Si eu inca mai joc Heretic/Hexen. Le-am cumparat in original de pe eBay acum un an. I love these games desi nu sunt mare gamer. Si le mai joc in Linux din cand in cand.

Anonim spunea...

merge football manager 2009 pe linux?

Anonim spunea...

Nu am incercat.

Ireena spunea...

@Cypress Uuu. Nici eu nu pot sa zic ca sunt mare gamerita, dar mai am perioade in care chiar as sta pana noaptea tarziu sa termin un joc :x. Ideea e ca pe Linux mi se cam blocheaza unele jocuri din motive necunoscute mie :-s.

@Dreampoet Ti-a raspuns Alin. :D

Kata spunea...

Eu m-am apucat de Pushover :) Iar fratii mei de Netstorm. Deci se poate spune k perioada asta este intr-adevar perioada jocurilor foarte foarte vechi :)

Ireena spunea...

Aaaaa... eu as vrea sa joc Duke Nukem si Wolf 3D :D! Those were the days :x:x:x!

Anonim spunea...

http://icculus.org/duke3d/
si
http://wolfgl.sourceforge.net/

:D

Ireena spunea...

Waaaaaaaa.... multumeeeesc! I will work on it!!!

Trimiteți un comentariu