6 decembrie 2008

Ce ati gasit voi azi in pantofi?

Personal eu nu am gasit nimic in pantofi. Pentru ca mosul meu a ascuns cadouri prin toata casa [ditamai garsoniera] si eu le-am cautat. A luat ceva timp caci n-am mai practicat asta de cand eram mica. Noroc cu el care a fost ingaduitor si-mi spunea pe unde s-ar putea sa gasesc ceva bun.

Nu-s un fan iarna, nici macar zapada, si deloc frig, dar cum sa nu-ti placa luna decembrie? 1 decembrie - liber [in majoritatea cazurilor], mos Nicolae - cadooouri, luminite, liber de pe 22 decembrie pana pe 4 ianuarie, Craciunul - cadoooouri, Revelion - paaaarty! What's not to like?!

Astazi vom vedea luminiteeeele, dupa care imi voi exersa talentele de mult timp apuse de party ppl in Control!

Si m-am decis! Vreau la patinoar!

8 comments:

Kata spunea...

Hahaha! Ca data trecuta la patinoar?:)) "Vreau la patinoar, vreau la patinoar" Peste 2 ture: "M-am plictisit. Hai sa plecam." :))

Ireena spunea...

=)) Nuuuu... de data asta, daca e mai cald, promit sa rezist vreo 4 ture :D!

Anonim spunea...

vreau şi eu la patinoar

Ireena spunea...

Pai hai! O punem de-o intalnire! Si ciupercutza vroia sa mearga! Eu nu voi putea saptamana viitoare, dar dup-aia I'm freeee!

Anonim spunea...

Pe mine Mosu' m-a dus la munte... :)

Ireena spunea...

@Laura Uuuu... place de mosul tau! Foarte frumos!

Anonim spunea...

Da, si ciupercutza vrea la patinoar, dar nu stie la care dintre patinoare. Si nu stie cum sa faca weekendul de vreo 4 zile ca sa aiba timp de toate (inclusiv de dat pe gheata) :D

Ireena spunea...

Haha! Astea-s detalii! ;) Vointa sa fie :D!

Trimiteți un comentariu