22 iulie 2008

Mi-ar placea...

Sa am mai mult timp... sa pot sa-mi impart ziua cum vreau. Dimineata sa ma trezesc fara a fi presata de o ora fixa... sa-mi fac linistita un dus, sa gatesc, sa-mi beau cafeaua, sa petrec putin timp cu el, apoi sa conduc spre serviciu... unde sa stau maxim 5 ore (cam atat am observat ca este timpul meu de concentrare), plus o ora pauza de masa si de cafea, timp in care sa socializez cu colegii, sa vorbim de viata si de tot felul de nimicuri... sa ajung acasa, sa gatim impreuna, sa povestim, sa iesim in parc sa facem sport.

Sa petrec cu mine insami, sa pierd timpul cu nimicuri, sa citesc, sa ma joc, sa invat cate limbi straine mi se pune pata. Apoi sa iesim cu prietenii la un pahar, sa radem, sa dansam si sa ne bucuram ca inca nu am imbatranit si ca putem sa facem orice ne dorim. Dupa, sa ajungem acasa si sa adormim imbratisati si fericiti. La fiecare sfarsit de saptamana sa plecam unde ne duce drumul. Sa vedem tot ce se poate vedea si sa ne bucuram atat de destinatie cat si de drum. Sa ascultam muzica tare si sa ne sarutam la fiecare stop.

5 comments:

Anonim spunea...

Hmmm, 90% e deja asa :)

Ireena spunea...

True :X.

Anonim spunea...

frumos spus...:)

Zuzele spunea...

Pai si ce te opreste sa nu faci toate aceste lucruri? Acum, pentru doua ore de stat in plus la serviciu, fata de 5 cat vrei tu.......

Ireena spunea...

@oana :D

@otilia Pai pe majoritatea le fac, dupa cum spuneam mai sus :D... dar in detrimentul somnului si-s oarecum epuizata... Plus ca daca le-as face pe toate chiar in aceeasi zi nu mi-ar ajunge orele... nici chiar cu doar 5 ore la serviciu ;)).

Trimiteți un comentariu