23 iulie 2008

Hello me, it's me again!

...
Si Irina isi va baga frumos picioarele in oameni. Va realiza, poate, ca nu sunt cu totii de kkt, dar acum ii este egal. Ii uraste deopotriva pe cei snobi cat si pe cei care urasc snobii, pe cei fara aspiratii cat si pe cei cu aspiratii inalte, pe cei care o critica si pe cei care se abtin sa o critice... Irina vrea sa fuga din nou de toti. Pentru ca Irina este fericita si nu poate sa fie fericita! Hello me, it's me again!... Irinei nu-i pasa nici de tine! Irina va bloca de-acum inainte perturbariile exterioare... deci daca aveti ceva rau de spus, va rog, spuneti-o acum! Irina va va ignora! Irina isi pune castile si inchide muzica! Irina va asculta de-acum inainte doar gandurile ei!V-am spus in ultimul timp ce mult va iubesc?

6 comments:

oana spunea...

daca te ajuta cu ceva, in urma situatiei descrise in post, si noi te iubim:). si da, cateodata e bine sa iti mai asculti gandurile...

Ireena spunea...

>:D<

Marcel spunea...

Asta este postul care imi place cel mai mult!

Ireena spunea...

@marcel :) Eram doar frustrata si nervoasa pe viata. Ma apuca rar, din fericire :).

scors.agra spunea...

se pare ca inca nu ai scapat de astfel de momente :p

Ireena spunea...

@scors.agra Nu mi se pare ceva de care trebuie sa scapi. Toata lumea are momente mai bune sau mai proaste. Face parte din diversitatea vietii.

Trimiteți un comentariu