31 octombrie 2008

Socializing...

Ok, so I'm addicted to Facebook! Nu are legatura cu socializarea neaparat, caci nu ma conversez cu nimeni prin intermediul lui, dar are o gramada de aplicatii dragute [my personal favourite Who has the biggest brain! - in general da, imi este rusine sa recunosc ca ma joc chestii d-astea dar what the hell! E chiar dragut!]. Pe langa aplicatiile extra, pe care probabil as putea sa le gasesc si in afara facebook-ului [dar why bother looking], imi place ca iti apar pe home page toate chestiile noi de la prieteni. Poze adaugate, commenturi, statusuri, etc. Ceea ce ma duce la subiectul initial al discutiei [voi nu stiati asta, dar va spun eu ca asa e] - AIESEC.

Poate sunt eu ingusta la minte dar pe mine ma seaca ideea. Am vazut pozele postate pe facebook de catre o colega. Documentandu-ma am mai gasit acelasi tip de poze pe mai multe bloguri. Excursie, muuulti tineri care jucau o gramada de joculete, si 'se simteau bine', si 'organizau'. Fuck, toate pozele alea, si toate fetele 'fericite' fortat, nu m-au dus cu gandul decat la viitorii corporatisti, invatati inca din facultate sa le fie spalat creierul, sa 'flateze' cat mai bine, sa socializeze fortat si sa aiba o gandire de grup. Sunt convinsa ca oamenii respectivi chiar cred in asa ceva si sunt acolo trup si suflet si se mandresc de statutul de membru AIESEC, dar mie pur si simplu...

7 comments:

Anonim spunea...

"Excursie, muuulti tineri care jucau o gramada de joculete, si 'se simteau bine', si 'organizau'. Fuck, toate pozele alea, si toate fetele 'fericite' fortat, nu m-au dus cu gandul decat la viitorii corporatisti, invatati inca din facultate sa le fie spalat creierul, sa 'flateze' cat mai bine, sa socializeze fortat si sa aiba o gandire de grup."

Bow to you faithfully.
Acum ceva vreme m-au chemat niste fosti colegi intr-un bar. N-aveam chef sa merg si m-am scuzat. Le-am spus ca n-am chef de baruri. Mi s-a spus ca in bar nu se merge pentru chef ci ca sa te socializezi. :))
I fuckin' hate sheep.

KamZara spunea...

Eu cand am spus chestia asta intr-un grup, s-au uitat toti chioras la mine, de parca as fi picat de pe alta planeta. Cypress a zis exact ce gandeam si eu "i fuckin' hate sheeps"

Marcel spunea...

Eu am fost in AIESEC! Nu spala creiere, doar strange oameni care cred in ceva. In altceva!
Sincer sa fiu... are o contributie mare la ceea ce sunt acum! Iar pentru asta ii multumesc.

Si acum zambesc atunci cand aud asocieri corporatiste! Si sa fie clar: n-avem nici o legatura cu MISA! :))
Legatura cea mai puternica este intre noi: fosti, actuali si viitori membrii AIESEC!

Daca vreti va mai pot da detalii... :)

^^ spunea...

asa incep majoritatea trainingurilor organizate de organizatiile studentesti.
cica... luati-va de maini, inchideti ochii si ramaneti asa, sau luati-va de maini, stati in sir indian si treceti unii pe sub picioarele altora fara sa dati drumul la maini... si asta ar trebui sa fie fun.
e drept, majoritatea termina jocul entuziasti, dar wtf, cat de nebuni tre sa fie incat sa creada ca porcariile astea reusesc sa te apropie de ceilalti?!

Ireena spunea...

@cypress Thank you!

@kamzara Haha! Da, pai eu m-am gandit mult si daca sa postez asta pe blog sau nu. Ma asteptam la niste 'pf, antisociabilo, u suck!'.

@marcel ;)) Sunt convinsa ca nu aveti legatura cu MISA. Poate sunt eu mai individualista si nu inteleg sistemul. Nu acuz pe nimeni ;)! Nu-mi place insa ideea in sine!

@iri Pai da. La joculete d-astea ma refeream si eu. In cele doua tabere in care am participat cand am fost in scoala generala si liceu eu saream astfel de manifestari si vizitam imprejurimile. Ma intorceam dupa ce chestiile penibile se terminau, si chiar si asa, am reusit sa ma apropii de foarte multa lume si sa-mi fac multi prieteni pe care i-am ales eu nu asezarea in joc :). Deci nu, inca nu vad rostul la astfel de traininguri studentesti.

Ionut Mustata spunea...

@marcel: eventualele conexiuni cu MISA reprezinta un plus ;)

Anonim spunea...

Lol, micul drac din mine adora postarea asta :)).

Trimiteți un comentariu