4 martie 2009

Seara folk in Fire

Eu n-am fost, inca, dar cum Catalina este incantata banuiesc ca ma voi duce in curand.

To make the story short, in fiecare luni, Fire organizeaza seara folk - intrare doar 5 lei, in cadrul caruia va veti delecta cu un shot si, evident, cu muzica lui Vampi, Pisoi si a invitatilor. Habar n-am cum canta Vampi si invitatii [din auzite sunt buni], dar Pisoi canta foarte frumos. Lunea asta au atras vreo 300 de oameni am auzit [ceea ce pentru Fire e super ok].

So, daca sunteti iubitori de acest gen, cred ca merita incercat!


Si daca tot vorbeam de folk, ascultati si un cantec pe care-l iubesc foarte mult:

10 comments:

Zuzele spunea...

Mi-am adus aminte de Ionut cand iti zicea mereu: "Ce ti-or placea mosii aia!!! Muzica a evoluat...." :)))

Ireena spunea...

Daaaa... stiu! Mie tot imi plac! Imi place si muzica 'evoluata' a lui Ionut, dar nu o sa uit muzica cu care am crescut :D!

Raluca Bajenaru spunea...

Vampy canta superfrumos. L-am ascultat pe youtube cu niste cantece de munte pe care vroiam sa le invat. Pisoi nu stiu cine e....poate imi spui tu! De la ce ora zici ca incepe? As vrea sa merg si eu, dar am ceva de facut pana pe la 9 si un sfert...

Kata spunea...

Este ok pe la 9.15... seara teoretic incepe la 8.30-9.

Anonim spunea...

Merci mult, Kata!

Anonim spunea...

hmmm... nu e chiar atat de ok... volumul e dat mult prea tare pentru o muzica folk...

si-n plus,cand am fost eu (la editia nr. 2) canta o tipa, n-o cunosc, si canta doar piese necunoscute... astfel incat volum prea tare + piese necunoscute + aglomeratie + fum... nu m-a impresionat deloc...

aaa si tipa a tot cantat vreo ora... deci nicio sansa sa speri ca merita sa astepti sa termine sa inceapa altul mai bun sa cante.

Anonim spunea...

in schimb, apropo de videoul postat... aseara la baniciu & vintila fu tare misto :))

Ireena spunea...

Mmm... o sa ma documentez in legatura cu tipa :D. Sper sa nu mai cante :))! Aglomeratie nu ma asteptam totusi sa fie, avand in vedere ca majoritatea oamenilor aleg muzica mai 'evoluata', gen house [lol].

Imi pare rau ca am ratat Baniciu si Vintila :(!

Kata spunea...

@Iri Din cand in cand exista recitaluri. Probabil ca tu ai vazut Maria Magdalena Danaila. Au fost si Eugen Avram, si Dinu Olarasu si mai multi... Nu sunt Baniciu si Vintila, ce-i drept, dar cunoscatorii in domeniu au mai auzit de ei.
Mai vino, poate k o sa iti placa data viitoare...

Kata spunea...

@Iri Si totusi, sunt curioasa, Baniciu are album nou acuma, cum de ti-a placut, k are numai melodii necunoscute...
Cand ma duc la un concert, chiar daca nu cunosc melodiile stau si le ascult, dc imi plac e foarte tare, daca nu, asta este...

Trimiteți un comentariu