8 martie 2009

Statistici BestJobs

Pe BestJobs Forum se discuta despre statistici:

Cea mai tanara aplicanta BestJobs are 17 ani, cea mai varstnica aplicanta are 74 de ani, cele mai multe scrisori de intentie salvate in cont - 2.730 [w t f?! - persoana de sex feminin, Bucuresti, 30 de ani].

Ce m-a amuzat pe mine foarte tare a fost insa utilizatorul cu cele mai multe aplicari - adica 6.763, trimise incepand cu septembrie 2007 pana in prezent. Mai exact, un nene de 43 de ani, din Bucuresti, de profesie inginer si o diploma in management si administrarea afacerilor. Ceea ce demonstreaza fie ca omul e praf, si ca in general companiile fac ceva pe diplomele tale, daca tu esti praf, fie ca omul este foarte pretentios [desi cu 6.763 de aplicari ma indoiesc foooarte tare] si asteapta jobul perfect - de doi ani incoace :|!

Evident, tot CV-ul lui este si cel mai vizualizat [6.699 de vizionari].

Sursa foto: epcc.edu

3 comments:

Anonim spunea...

Partea cu nenele... nu e chiar asa. Cu cat inaintezi in varsta te angajeaza mult mai greu. Taica-miu dupa ce a iesit la pensie, desi avea doar 50 de ani (ma rog, si avea vreo 60 de ani vechime :P) nu a vrut nimeni sa-l angajeze iar (se plictisea acasa) desi avea CV impecabil (inclusiv o fac. terminata cu 10 cap-coada) gen 3 facultati, nush ce alte diplome si alte chestii, care nu erau degeaba, se pricepea la orice de la legislatie la mecanica, cartografiere sau spi*** - (nu pot sa scriu necenzurat ca ne urmaresc oamenii rai :P) - deci aproape in toate domeniile. Dar nu au vrut... pentru ca avea 50 de ani.

argentinito spunea...

hola!

Ireena spunea...

Hm... da, se poate sa ai dreptate. Dar ar fi aiurea chiar sa fie asa! :(

Trimiteți un comentariu