10 martie 2009

Comparatie tarife operatori

Ca tot va promisesem o surpriza in ceea ce priveste marii operatori.

Nu-s fan RCS&RDS, de altfel ii urasc din pozitia mea de jurnalist pentru ca NICIODATA nu dau declaratii, dar se pare ca au cele mai bune tarife. Din orice unghi ai privi.

Ca un scurt top al celor mai bune tarife la abonamente:
RCS&RDS
Cosmote
Orange
si foooooarte, foooooarte departe Vodafone

4 comments:

Anonim spunea...

restul de bani, pana la pretul concurentei, e probabil pentru calmante. sunt abonat la ei si de cate ori am avut de facut o reclamatie (de cele mai multe ori la cablu, ce-i drept) m-a apucat durerea de cap pana se rezolva ceva. au proceduri tampite, te pun sa le reciti toate datele de pe contract, sa verifici cu ei la telefon daca nu cumva e de la comp tau... intr-una dintre situatii au venit de abia dupa ce au dat telefon mai multi vecini iar la juma de ora dupa ce au rezolvat problema, s-a stricat din nou cablul :))

Ireena spunea...

Hihi! Eu am Internet de la ei. La un moment dat nu mergea, dau telefon si sunt intrebata ce eroare imi da programul lor. I-am explicat tipei ca am Linux si ca nu folosesc programelul. Raspunsul a fost monumental: Pai instalati-va Windows si reveniti cu un telefon =))!

Anonim spunea...

in tabel vad ca e si zappul pe o pozitie destul de buna :)

Ireena spunea...

Mie Zapp-ul mi s-a parut tot timpul operatorul cu printre cele mai bune oferte. Nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs de a pierdut atat de mult teren in fata Orange si Vodafone!

Trimiteți un comentariu