1 martie 2009

1 martie crankiness

Prea mult timp de Google Reader nu am avut azi, dar la o prima rasfoire vad lumea are ceva si cu 1 martie. Daca inteleg, oarecum, repulsia fata de 14 februarie [spun oarecum pentru ca nici mie nu-mi place, insa nu inteleg nici ura cu care o privesc unii - pana la urma e o sarbatoare a iubirii, nu face rau la nimeni - nu va place, ignorati-o si gata!], ura fata de 1 martie, zau ca nu o mai pricep.

Pentru barbatii care se plang ca trebuie sa aduca flori si martisoare - daca nu va face placere, nu aduceti niciun martisor [fiecare dintre noi are un prieten bun, sau un iubit, sau un sot, care ii aduce flori si martisoare de placere]. Daca voua nu va face placere sa aduceti o floare se va vedea si nu vom aprecia oricum gestul. Si serios ca nimeni nu va zice ah, nenorocitul, n-a adus si el o floare! Decat, probabil, daca IQ-ul nu trece de 90!

La fel cu bucuria de la serviciu, de tipul - 'Haha, ce noroc ca 1 si 8 martie pica duminica'. Nu inteleg de ce, daca ar fi fost in timpul saptamanii, v-ati fi simtit obligati sa ne aduceti flori. Si pe deasupra ne mai faceti sa ne simtim si prost de parca am fi niste profitoare care cersesc atentia si banii, sa nu uitam de banii, dumneavoastra!

Deci bucurati-va si voi de 1 martie! Vine primavara! Se circula mai bine! E mai cald, dar nu foarte cald! What's not to like?

4 comments:

Anonim spunea...

@};-

Ireena spunea...

Multumeeeeesc!

Anonim spunea...

God I hate 1 martie, Valentines Day, Christmas, Easter and every other holiday that's supposed to mean something just because the calendar date is the same. Singura chestie care merita sarbatorita e revelionul. Punct. :))

Ireena spunea...

Uite unde era Ebenezer Scrooge :))... ai uitat de 8 martie :D!

Mie-mi place Craciunul [pentru schimbul de cadouri si sentiment], si 1 si 8 martie. Si cam atat :D! Dar n-am nimic cu restul sarbatorilor care pur si simplu nu ma ating! Un simplu ignore si gata :)!

Trimiteți un comentariu