28 octombrie 2008

Zi de marti...

Trezit ingrozitor de tarziu pentru ca hm... n-am putut sa ma trezesc la timp. It happens, not to me, but it does. Am mers, in sfarsit, cu Alin la Policlinica Vitan la expertiza medicala pentru a-i da nu stiu ce adeverinta de concediu medical. Programul incepea la 8,30. Pe la 9 fara un sfert am ajuns acolo. Doua persoane in fata noastra, eu extrem de fericita ca scapam repede. Am fost anuntata de una din doamnele din fata noastra ca doctorul nu a venit, dar ca este asistenta care a plecat de vreo zece minute dar care trebuie sa se intoarca repede.

Nu stiu in ce univers aproape 45 de minute cat am stat noi acolo inseamna repede ca pentru mine nu asta inseamna. Am plecat nervoasa, evident, fara a fi reusit sa vorbim cu vreun medic sau cu vreo asistenta pentru ca trebuia sa ajung la o conferinta. Si acum ma intreb, cat de frumos o fi sa faci 6 ani de facultate, nu stiu cati ani de stagiu, pentru ca apoi sa ajungi un medic care sa vina la serviciu cand i se scoala si care sa-si bage picioarele-n oameni si in programul stabilit de spital, doar pentru ca poate. It's just a question!

Ajung, din fericire, la timp la conferinta. Caut un loc de parcare incepand cu zona Unirii, desi conferinta era pe Calea Victoriei. Cam 20 de minute m-am invartit aiurea in zona Unirea, Universitate, Romana, Calea Victoriei, pentru ca in cele din urma sa gasesc un loc, pe un coltisor al parcarii Salii Palatului, cu riscurile aferente coltului, si cu plata.

In drumul spre Orange Concept Store observ, langa libraria Humanitas, o librarie cu carti in limba engleza... iei! Imi amintesc insa ca sunt inainte de salariu si mi se mai potoleste entuziasmul!

Conferinta, colegi, PRite dragute [I'm an Orange fan for that!, not for its network], luat informatie, nu extraordinara, si plecat spre redactie!

Durere de cap, febra, scris, dat telefoane, citit forum footstar, certat cu niste oameni, citit readerul, ras un pic, salivat din nou la ciupercutzele umplute cu cascaval, pui si rosii de pe blogul Ciupercutzei, dat stiri, sunat, trimis mailuri cu solicitari, mancat si facut baloane de sapun.

And we're done! [I hope!]

10 comments:

Anonim spunea...

Ah, dar nu te mai gandi la ciupercile mele (nu de alta, dar le-am mancat). :)) Fa si tu o portie in weekend. Chiar se fac usor. Poti sa le faci simple, doar cu cascaval. Ii faci o surpriza lui Alin :P Oooops, cred ca citeste si el aici :)))

Ireena spunea...

@ciupercutza Da, clar surpriza a fost irosita. A citit odata cu mine commentul tau :)). Dar ideea nu e rea. Trebuie doar sa mai invat sa-i aprind cuptorul si gata :D!

Anonim spunea...

Daaaa... una din retetele mele preferate cea cu ciupercute, carne si cascaval. Cred ca stiu ce fac in weekend. :p

Ireena spunea...

Toata lumea stie sa gateasca? Si toata lumea stie reteta de ciupercute? Grrr... Eu ieri am reusit sa aprind cuptorul si sa gatesc o pizza semipreparata :D! Alin a fost impresionat [or not really :D]!

Anonim spunea...

Te invatam si pe tine, daca vrei! :) Intamplator aceasta reteta e chiar usoara... Sau mie asa mi se pare.

Anonim spunea...

citit forum footstar, certat cu nishte oameni.....nais, gg :>

Ireena spunea...

@laura Mersi. M-am chinuit si eu intr-o sambata sa fac. Mi-au iesit aproximativ foarte bune. Am uitat sa pun sare, dar in rest au fost super :D. O sa mai fac.

@warchilde Lol. :">

Anonim spunea...

Ia uite pe unde umbla dobreanu :P aka instigator/spammer-profesionist

zi-i ca nu e frumos sa se certe :D

Anonim spunea...

nu-l crede Irina, e foarte fun sa te certi, mai ales pe fs :D

Ireena spunea...

Haha. Pe ce va contraziceti voi. Normal ca e fun sa te certi... mai ales pe forumul fs :D.

Trimiteți un comentariu