4 octombrie 2008

Status update...

Nu am mai scris de mult [leapsa si cate vreo frustrare cotidiana nu se pun :)], motivul fiind tocmai asta. In general cand ma seaca ceva foarte, foarte tare si sunt nervoasa, se vede. Si stiu ca, in mare parte, mi-am creat blogul pentru a vedea peste ani ce gandire am acum, dar asta nu inseamna sa scriu atat de naspa incat sa-mi vina sa ma palmuiesc peste vreo doi, trei ani cand o sa-mi vina mintile-n cap, so to say. Cei care ma citesc de ceva timp stiu ca am mai si sters din posturile deprimante din trecut si am recunoscut ca-s o comunista si ca la mine pe blog ramane doar ce vreau eu. Eh... stiu ca lumea ma iubeste cum sunt. Si daca nu, sunt convinsa ca putin efort nu strica!

Revenind la lucruri mai importante pentru psihicul meu. [sa sune muzica!!!] Maine imi dau demisia de la Business Standard! Stiu, deja e old news avand in vedere ca Alin a scris despre asta cu mult inaintea mea. Am fost o lenesa si ma mandresc cu asta! Mi-am luat timp sa ma conving ca e decizia corecta si sa ma bucur de ea. Din pacate nu plec din presa! Se pare ca pe o pozitie entry level in orice alt domeniu nu te platesc atat de bine ca dupa doi ani si jumatate experienta in presa... shocking news :D! But you can all be happy for me!

10 comments:

Anonim spunea...

Multa bafta!

Ireena spunea...

Multumeeeesc! O sa am nevoie :D!

Anonim spunea...

Sa inteleg atunci ca nu ne vedem la Paris anul acesta? :))

Ireena spunea...

Haha. Pai acum ma mut la DailyBusiness.ro, unde voi scrie pe IT&C soooo :P...

Aaa, si vroiam sa-ti spun, ca nu te-am mai prins pe messenger... mi-am instalat Ubuntu [impropriu spus 'mi-am', caci mi l-a instalat Alin], dar acum iti inteleg pasiunea :D.

Anonim spunea...

LOL. Another happy Linux convert. :D
Cool. ;)

Ionut Mustata spunea...

si eu care credeam ca te intorci la prima iubire ...

Ireena spunea...

Haha. De ce ai fi crezut asta Ionut? :P



[desi da, am auzit si eu zvonurile conform carora cineva de la noi ar pleca la prima mea iubire, dar asteptam confirmarea]... Stii ceva ce eu nu stiu :D?

Ionut Mustata spunea...

cineva de la "voi" care pleaca la prima iubire?
hmm, nu sunt chiar atat de multi.:D

anyway, mi-a placut acel "noi".
pana si in ultimele zile te mai identificai cu ei. :))

gotcha! ;)

Anonim spunea...

Wow! Gratz si bafta :D

Ireena spunea...

@Indieadds Lol. Asta pentru ca inca sunt aici in preaviz. Face parte din dragostea corporatista :D... yach!

@Anca Multumeeesc!

Trimiteți un comentariu