22 octombrie 2008

Impresii - partea 1

Impresii de la noul job, evident. In doua zile aici mi-am reamintit de ce mi-a placut sa fiu jurnalist in the first place.

Echipa si atmosfera sunt frumoase, stirile se scriu in functie de informatia relevanta, nu de spatiul alocat in pagina si nu in functie de numele companiei despre care scrii. Nu tu deadline-uri stupide impuse de tipografie, nu tu stres ca tre sa predai o analiza intr-o anumita zi desi poate nu exista nimic relevant pe piata, nu tu tipete, istericale ale colegilor, injunghieri pe la spate si replici taioase de la prieteni. Sper sa ramana asa in continuare :).

Singura problema ar fi ca imi fac in fiecare zi cate o cafea cu lapte maaare si delicioasa pe care o termin in cateva ore si sunt tentata sa-mi mai fac una, desi nu am voie sa beau deloc cafea. Eh, noi sa fim sanatosi! A doua problema ar fi ca tocmai am aflat ca a demisionat Lacatus! N-are legatura cu ce vorbeam, dar de ce sa demisioneze Lacatus :(?!

Ieri am avut prima conferinta pe domeniul meu de suflet, vor mai urma si altele, revederi cu fosti colegi de domeniu si PR si directori de companii cu care nu am mai vorbit de un secol. Astept sa treaca perioada de 'Wa, Irina, de cand nu te-am mai vazut? Ai plecat de la B.S.?! De ce?'. Nu-mi place sa vorbesc de rau, deci nu ma mai intrebati! :D

Partea a 2-a a 'Impresii - partea 1' va consta in idei si concluzii dupa ce ma mut cu Alin. Deocamdata facem pe oamenii mari si aranjam lucrurile prin casa. Apoi, vom face pe oamenii mari si ne vom alimenta frigiderul si bucataria cu cele necesare supravietuirii.

11 comments:

Anonim spunea...

wow eşti om mare acum, felicitări! :)

Anonim spunea...

:) eu ma bucur ca iti place si ca te simti bine siiiiiii...astept sa ma iei si pe mine:p (glumeam, dar daca se poate, nu refuz). astept cu mare interes partea a doua din impresii, sa vad cum traiti voi ca oamenii mari;)

Anonim spunea...

uitasem: sa stii ca nu te las sa iei oglinda aia misto din baie ca nu mai am in ce sa ma uit cand ma pensez:))))))

Marcel spunea...

Ei, oamenii cresc! :) Lasa cafeaua pentru ca sunt exemple care au ajuns la electrosocuri :P din cauza cafelei si stressului!

Anonim spunea...

Pai sa fie intr-un ceas bun zic! :)

Bine ca macar tu ai avut niste zile bune. Ale mele sunt negre rau de tot ...
(daca nu ai voie sa bei cafea, poti incerca din aia fara cofeina)

Anonim spunea...

apropo de zile bune si de partea a 2-a din impresii:

azi e prima zi si deja trebuie sa faca tot ce ii spun eu... de la pus pepsi in pahar pana la a ma incalta :P

Din pacate nu imi doream asta, doar ca mi-am rupt clavicula.

Ireena spunea...

@o picatura Ma straduiesc :D! Mersi!

@oana La rata ta de razgandire o sa ma gandesc mai bine daca te iau sau nu :D... Si nu, nu zmulg oglinda din perete stai linistita. Pensatul tau nu va fi perturbat de mine :D!

@marcel Aoleu :D!

@ciupercutza Multumesc! Sper sa fie bine si luand in considerare clavicula cea rupta a lui Alin :D! Lasa ca zilele negre trec, am auzit eu undeva :-s! Iar la serviciu recomand niste casti in urechi si muzica suparata si trece :D!

@Andrei Lasa ca trece!... si ruptura de clavicula :))!

Anonim spunea...

Wau! Mi-aduc aminte cand m-am mutat eu cu al meu... Eram anul I de facultate (that would be 2 years ago)... A fost faina aranjarea lucrurilor prin casa, apoi a urmat luna de acomodare... Si da-i cu certurile! :))) Dar trec repede. :P

Ireena spunea...

@ireena (*smulge :D)

@laura Hihi! E bine ca trec. Si eu de-abia astept sa aranjam prin casa diverse. Dupa ce se face bine :D!

Anonim spunea...

pai aranjeaza acum, cat e cu probleme ... faci totul cum vrei tu :D
In alta ordine de idei, sa fie intr-un ceas bun noul job

Ireena spunea...

@tiny Haha. No, no, no! I couldn't take advantage :D. Multumesc mult pentru urari!

Trimiteți un comentariu