29 septembrie 2008

Ce imi place si ce nu

Leapsa de la Sahara Penguin.


Ce imi place?

Imi place ploaia de vara. Sa conduc si sa vizitez locuri noi. Sa ma trezesc vara pe plaja cu marea in fata si cu el alaturi. Imi place sa ma imbrac in negru. Sa fiu rasfatata si sa rasfat. Imi plac strugurii, nectarinele si pepenii galbeni. Pizza cu ananas si orice amestec decent de dulce cu sarat. Jeleurile colorate. Imi plac intalnirile cu prietenii si discutiile lungi si interminabile. Imi place fotbalul, atletismul, patinajul si gimnastica. Imi place sa fiu indragostita si sa iubesc. Sa fac cadouri si sa primesc cadouri. Imi place sa am timp pentru mine. Sa citesc. Imi place sa invat lucruri noi. Sa rad.


Detest

Certurile si conflictele de orice fel. Mistourile ieftine si prea insistente. Urasc oamenii care se simt superiori. Urasc sa fiu batuta la cap si sa mi se acorde sfaturi. Nu-mi place sa fiu presata de timp. Nu-mi place atmosfera apasatoare de la serviciu. Din aceeasi sfera, nu-mi plac oamenii lingusitori si cei care accepta linguselile. Detest ipocrizia si minciuna. Indiferenta. Durerile de cap. Gelozia si lipsa de incredere. Nu-mi plac oamenii care au o parere despre orice mai ales cand nu se pricep la acel lucru sau nu au niciun drept sa se amestece. Nu-mi place sa vorbesc cu lumea pe messenger. Urasc sa pierd la jocuri. Nu-mi place sa pierd timpul.


What do you like?

3 comments:

Anonim spunea...

Dar tu vorbesti aproape non stop pe messenger. Cum poti spune ca detesti sa faci acest lucru?

Ireena spunea...

Sunt non-stop online pe messenger [pentru ca am internet non-stop si sunt dependenta de asta :D] in cazul in care e nevoie sa fiu anuntata de ceva. Dar nu vorbesc decat cu persoanele la care tin foarte mult sau pe care nu le vad atat de des. In rest, prefer mail-urile si intalnirile directe. Messengerul merge prost, se intelege greu, nu-ti poti da seama de ton si astfel ies neintelegeri. Imi place sa le evit :).

Ireena spunea...

Iar tu daca nu esti Didi, Alin, Alexandra sau Alex n-ai de ce sa faci afirmatia de mai sus :D.

Trimiteți un comentariu