27 august 2008

Stirile de azi... din seria looool

Nu ca nu mi-as dori sa castige Steaua... dar sa declari un 4-1 in conditiile in care in tur au jucat dubios I find it funny :D.

Lacatus vrea sa joace ofensiv: primul "11" al Stelei

Marius Lacatus vrea sa trimita in teren o formula ofensiva in meciul cu Galata. Tehnicianul Stelei nu vrea sa joace la egal si vrea sa invinga Galatasaray in Ghencea si sa califice Steaua en fanfare in grupele Ligii Campionilor.

si

Becali: Steaua o sa castige cu 4-1, vom face show

Gigi Becali este super optimist in privinta sanselor Stelei in meciul cu Galata. Atat de optimist, incat a uitat ca in 1989 Steaua a castigat cu 4-0 in fata Galatei, si nu cu 4-1, asa cum patronul Stelei a pronosticat ca echipa sa se va impune in aceasta seara.

"Le dam 4-1, ca in 1989. O sa facem show! La acel meci am facut o gramada de bani. Am pus pariu cu un om de afaceri din Turcia si am castigat 15 mii de lei, iar apoi am castigat si bani din bilete, le vindeam turcilor cu 20 de dolari biletul. Vom evolua ofensiv in jocul cu Galatasaray, Marius mi-a spus deja echipa. Am vorbit cu el si mi-a explicat ca trebuie sa jucam pe atac, pentru ca nu-i putem astepta pe turci sa vina peste noi. In plus, vom avea aproape 30.000 de suporteri in tribune", a spus Becali in cadrul emisiunii Fanatik."

8 comments:

Anonim spunea...

tz tz tz microbista mica, uite ce face ea la serviciu :P

Ireena spunea...

Hihi :D.

:*

Marcel spunea...

Putea sa se termine 4-1... asa ca a avut dreptate. Nu-mi place deloc personajul, dar "fiecare poarta cum ii place"!

Ireena spunea...

@marcel Hm... putea sa se termine oricat, dar nu s-a terminat decat 1-0. Tre' sa luam totusi in considerare faptul ca stelistii nu sunt in stare sa finalizeze toate ocaziile. Oricum, au jucat bine aseara.

Marcel spunea...

Redactor...sportiv? :P Oricum, pare atat de ciudat sa auzi o femeie comentand un meci! Si nu sunt nici misogin, nici rasist...

Ireena spunea...

@marcel Lol. Stiu, stiu... d-aia nici n-am comentat prea mult :p.

Marcel spunea...

:( Era doar o afirmatie...
O zi faina!

Ireena spunea...

@marcel :D

Trimiteți un comentariu