18 august 2008

Job change still uncertain...

Cum au evoluat schimbarile mele de job? Pai... aveam niste promisiuni la vreo 3 reviste. La doua nu vroiam eu, iar de la cea la care vroiam nu am mai primit raspuns... karma :). Intre timp, m-am hotarat ca nu mai vreau deloc in presa asa ca, acum vreo 2-3 saptamani, m-am pus pe updatat cv-uri pe ejobs si bestjobs. Am fost la trei interviuri. Doua aveau salarii prea mici, iar de la al treilea astept inca raspuns. So u can all pray for me! It will be a 360 degrees change! De-abia astept! Daca nu, ma pun din nou pe trimis cv-uri!Life will be fun again!

3 comments:

o picătură spunea...

offf!!! îţi ţinm pumnii şi să sune ăia mai repede.
eu m-am decis să nu renunţ încă. de fapt nu m-am decis eu, m-au convins oamenii răi. aşa că...din două posibilităţi, sper să iasă una ok.

Alexul spunea...

Si gagii de la Standard...aia de sus...ce parere au de posturile astea defaimatoare? :)) Vino la DaisyBizniz! :) Prietenii stie de ceeeeee...

Ireena spunea...

@o picatura Mersiii. Si eu sper sa ma sune mai repede. Of, nu te mai lasa convinsa de oameni rai, desi cred ca au facut bine sa te convinga :D. Tre sa iasa macar una din doua ok.

@alexul Fuck! I waz undercover here! Cum sa vin mai la Daisy? N-auzi ca nu mai vreau in presa?

Trimiteți un comentariu