22 august 2008

Frustrari

Imi place cum toata lumea are cel mai profund dezgust pentru meseria altuia... aaa, ala sta si o freaca aiurea toata ziua si ia o caruta de bani, si eu care muncesc ca un adevarat zeu iau doar atat. Fiecare o stie pe-a lui si sunt convinsa ca 80% din meserii sunt de kkt si au dezavantajele lor. Fiecare isi alege singur ceea ce vrea sa faca. E decizia noastra. Punct.

Tot noi alegem daca lucram in continuare in domeniul ales sau daca plecam. It is that simple!

[aici facem abstractie de cat dureeeaza sa-ti schimbi total jobul, caci I should know best]

11 comments:

Anonim spunea...

Ma pish pe ei.

Ireena spunea...

Lol! That's the attitude!

Anna spunea...

Cam asa este... acum nu inteleg de ce sunt unii suparati pe norocul altora

Kidha spunea...

:))

Sahara Penguin spunea...

Da. Stiu ce zici. Eu sunt unul dintre aia care "o freaca". E cu dus si intors.

Si eu m-am cam saturat de aia care se dau rotunzi completand tabele de excel ora dupa ora, trudind din zor si crezandu-se mari albine ale patriei.

Na. :D

You have your point...

Ireena spunea...

@anna Invidie cred ca se cheama ;). E la moda acum.

@Kidha :D

@sahara penguin Eu sunt intre. Am zile si zile. Cateodata sunt foarte ocupata si cateodata o frec aiurea. Incerc insa sa pastrez echilibrul :D.

ina bixade spunea...

Eu cred ca e f. important sa-ti placa ceea ce faci.Personal nu as putea lucra intr-un loc daca nu mi-ar placea... Eu merg cu drag la serviciu! No job is perfect, insa 80% mi se pare totusi un procentaj exigent:) Cu privire la frustrari, nu vreau sa par nepoliticoasa, insa frustrarea este, din pacate, o caracteristica solida a neamului romanesc:) (am uitat sa adaug si rautatea, nu cumva sa se bucure de bucuria altuia:)

Ireena spunea...

@ina bixade Ai dreptate. In privinta ambelor afirmatii :). Mi se pare ingrozitor sa mergi la un loc de munca zilnic si sa urasti ceea ce faci. Cat despre frustrari si rautate ce sa mai zicem... :) nu-mi place sa generalizez dar in mare parte chiar asa este. Cred ca romanii sunt invatati sa-si poarte singuri de grija pentru ca nimeni nu o va face in locul lor, devenind astfel foarte individualisti si rautaciosi.

Zuzele spunea...

Eu tot nu inteleg de unde atatea frustrari si de ce urasti ceea ce faci? Poate nu te inteleg pentru ca avem aceeasi meserie si acelasi loc de munca si mie chiar imi place la nebunie ceea ce fac! Bine, ok, sunt de acord, nu tuturor ne place sa facem presa, ca in cazul de fata, dar eu cred ca daca nu iti place ceva sau cineva sa lasi totul si sa te orientezi catre altceva.
Oricum, cu frustrarile si gandurile negre sper sa iti treaca, avand in vedere ca esti o fata tanara, frumoasa, desteapta, cu o familie numeroasa, cu o droaie de prieteni si, mai nou si cu un iubit pe care il iubesti.

Zuzele spunea...

Si icna ceva: Eu te plac exact asa cum esti! Pup

Ireena spunea...

@otilia Pai nu vorbeam de frustrarile mele de data asta :). Tocmai ziceam ca ma enerveaza lumea care uraste meseriile altora si care se plange tot timpul.

Cat despre mine da. Asta fac :). Mi-am dat seama ca nu mi se potriveste ceea ce fac si caut o meserie pe care sa o fac cu placere. Dureaza de ceva timp pentru ca nu vreau sa o schimb doar de dragul de a o schimba. Vreau sa o schimb pentru ceva ce merita.

Si mersi mult! :"> Pup.

Trimiteți un comentariu