24 martie 2008

Intrebare

Cat din ceea ce postati pe blog este scris pentru voi si cat pentru cei care va citesc? Si care este proportia corecta? Si de ce ar trebui sa existe o proportie corecta?

7 comments:

aikisan spunea...

La mine, pe ambele, este pentru ceilalti. Doar eu stiu deja lucrurile astea :D

Ireena spunea...

Haha... nu am privit niciodata lucrurile din punctul ASTA de vedere :). Mie imi place sa cred ca scriu pentru ca ma ajuta pe mine si daca le place si celorlalti bine, daca nu, na, nu putem sa fim cu totii perfecti :). E destul de stresant sa stai sa te gandesti atunci cand scrii ceva daca le va placea sau nu celorlalti, nu crezi?

aikisan spunea...

Nu ma gandesc astfel. Pe generatia scriu pentru foarte putini oameni (desi imi doresc sa ajunga mesajul la cat mai multi), iar pe asta comercial scriu pt ridicarea enviroment awerness, pt cinefili si imi mai spun si oful dar tot cu talc :D

o picătură spunea...

în mare parte scriu pentru mine şi nu stau să mă gândesc dacă ce scriu va deranja pe cineva sau dacă place cuiva. mă rog...încerc să nu dau nume. dar sunt şi mesaje care au un destinatar dinainte stabilit :D.

Anonim spunea...

Mi-e jena de egoism, dar pentru mine. It's all mine.

Anonim spunea...

am posturi clar pentru mine...majoritatea..si alte cateva de care ma folosesc ca sa dau in altii...sunt unele cu tinta asa...evil...evil, i tell u...muhaha

Ireena spunea...

Da, da... pure evil :D. Asa le trebuie :)).

Trimiteți un comentariu