21 martie 2008

There is a new cook in town

Fara absolut nicio legatura cu postul de mai jos, de saptamana viitoare voi incepe sa gatesc. Asta daca nu vreau sa mor de foame. Pentru cei care ma cunosc, stiu ca va temeti pentru sanatatea mea in urma acestui experiment, dar va rog aveti incredere. Cat de greu poate sa fie?

10 comments:

Anonim spunea...

Test de comentariu. Ma #*$^*&!@#^ pe sistemul lor, fascistii naibii!!!!

Ireena spunea...

Bravo Aleeex. Ai reusit dupa trei luni sa postezi comentariu! Let's drink for this! Mama lor de fascisti, le-ai aratat tu lor :))!

Anonim spunea...

Da mai, dar timp de 3 luni, am gandit profund CE sa scriu in primul comentariu! ;)

Anonim spunea...

baftă multă...să nu uiţi să mă ţii la curent. aşa o să mai am şi eu o mică speranţă că nu voi muri de foame...când va fi să fie :)

Anonim spunea...

Da, pe de alta parte poti trai 2 saptamani cu omleta si cartofi prajiti:))

Ireena spunea...

Si sa nu uitam de spaghete :)). Daaa, cele trei tipuri de mancare pe care le pot face eu (impreuna cu cartofii prajiti si omleta :D - astea se pun la gatit, da?)

Anna spunea...

Paote dupa ce reusesti tu... ma inveti si pe mine :D

Ireena spunea...

Daaa... voi impartasi cunostintele mele in ale gatitului... deocamdata, ieri am fost in vizita la sora mea sa ma hraneasca, iar azi ma voi hrani cu iaurturi si fructe :D... dar inevitabil vine ziua de maine :).

Marcel spunea...

Hai ca suneti simpatice! :)) Daca aveti intrebari legate de gatit... apelati la mine! Cred ca va pot invata cate ceva... :D!! Nu gatesc foarte des, dar imi place...

Ireena spunea...

Avand in vedere ca am avut cateva tentative esuate in ale gatitului cel mai probabil voi apela la cunostintele tale :">. Thx ;).

Trimiteți un comentariu