27 martie 2008

1 - 5 aprilie - perioada de hibernare

Politie in fiecare intersectie... cel putin prin toate intersectiile prin care am trecut eu azi. Pentru ce? Pe bune acum, inteleg ca vine minunatul Summit, dar ce se asteapta sa faca acei politisti din intersectii? Sa atentioneze ca vine vreun tanc, in cazul in care acesta nu era destul de evident pentru restul populatiei?

Caci daca sunt pusi doar pentru a fluentiza circulatia atunci le voi ura de mama... noi doar in preajma Summitului Nato trebuie sa avem o circulatie fluenta? Azi de exemplu, am ajuns cu jumatate de ora mai devreme la destinatie, la o ora in care in mod normal nu prea am cum sa trec de intersectia de langa casa in mai devreme de un sfert de ora. Ei, ce am invatat din asta copii? Ca e si Summitul bun la ceva.

Deocamdata... caci din cate citesc pe site-ul oficial al Summit-ului cred ca intre 1 si 5 aprilie voi fi blocata in casa. Asta daca nu voi vrea sa experimentez zecile de trasee ocolitoare 'puse la dispozitie' de catre autoritati. Fuuuun!

3 comments:

Marcel spunea...

Eu i-am observat la 5.30 dimineata cand veneam de la aeroport: stateau din 500 in 500 de metrii ... ii confundam cu stalpii... cred ca-i lasasera sa doarma acolo...

PS: M-a intrebat o prietena care-mi citea blogul cine e Ireena... i-am zis sa-ti citeasca blogul , poate-si da seama...

Ireena spunea...

Haha... saracii de ei :P.
Ar fi ceva sa-si dea seama prietena ta cine sunt. Nici eu nu stiu prea bine :)).

Marcel spunea...

:)))))) Mai ai timp sa te cunosti!

Trimiteți un comentariu