18 aprilie 2008

My Cash...

De cateva zile vreau sa va povestesc de un site minunaaaaat... ma rog, nu chiar minunat, ca el doar imi spune pe ce se duc banii mei nu ma si opreste sa-i cheltuiesc...

http://www.mycash.ro

Poate dupa vreo luna, doua de utilizare si creare a unei liste fooooarte lungi de cheltuieli ma voi opri din a arunca banii aiurea (mai exact pe carti, pe haine si pe iesitul in oras cu prietenii). A, da... si cu ocazia asta pot sa va povestesc de noul meu scaun de birou pe care am dat aproape 4 milioane dar care-mi face si masaj, da? Si are si telecomanda cu multe, multe butoooooane... nu stiu de ce, dar intotdeauna mi-au placut butoanele.

5 comments:

Marcel spunea...

Am inceput sa-l folosesc si eu ... http://www.mycash.ro, dar ma enerveaza ca, dupa ce grupezi... nu mai vezi ce ai grupat... sau mi-am prins eu urechile pe aici... :(

O investitie buna un scaun care iti face masaj...dar ar fi si mai buna ... un barbat care face masaj... :D

Annie spunea...

Unde ai gasit scaun care face masaj?

Ireena spunea...

@marcel Eu nu am incercat sa le grupez. Imi place sa le vad multe ca sa ma sperie si sa ma opresc din cheltuit :">. Cat despre barbat... cred ca investitia in scaun e mai sigura :D.

@annie In Cora :).

Marcel spunea...

:D O fi mai sigura optiunea scaun, dar barbatul are mai multe butoane si intrebuintari... Dap, fiecare alege ce i se potriveste!

KamZara spunea...

Mi-e teama sa aflu cat de multi bani cheltuiesc pe tampenii :))

Trimiteți un comentariu