17 aprilie 2008

Living in ignorance...

Sunt foarte fericita ca am ajuns la acel nivel de ignoranta (care inca inclina spre partea buna a ei - nu e intotdeauna rau sa fii ignorant) in care daca nu vreau sa port o conversatie sau nu vreau sa ascult si sa vad anumite persoane/ lucruri, pur si simplu nu o fac.

Nu, nu se cheama ca am probleme de concentrare (desi cateodata pierd conversatii care chiar ma intereseaza din cauza oboselii) ci pur si simplu imi scutesc creierul de conversatii si informatii inutile. Partea proasta a lucrurilor e ca la un moment dat ma trezesc ca zic da, da, da cand ar fi fost cazul sa zic nu :).

3 comments:

aikisan spunea...

Macar visezi la ceva intre timp sau e o stare zobielike?

KamZara spunea...

:)) funny. Eu am invatat sa fac asta in facultate, la cursuri incredibil de plictisitoare. Singurul efect secundar era ca ma pocnea un somn de zile mari, si daca nu ma asezam strategic, mai in spatele clasei, faceam sforari supraomenesti sa nu adorm :))

Ireena spunea...

@aikisan Da, ma gandesc la ale mele :). Timpul nu trebuie irosit :D. Starea de zombie like, somnul si timpul in care mananci sunt momente pierdute aiurea :">.

@kamzara :)) eu la cursurile incredibil de plictisitoare discut cu colegii, pun intrebari pe langa subiect ca sa se seziseze ca nu asculta nimeni aberatiile lor pana ii exasperez. Daca ei ma chinuie pe mine, ii chinui si eu pe ei :D.

Trimiteți un comentariu