13 aprilie 2008

Always a kid?

Am inceput sa scriu din ce in ce mai rar. Nu neaparat din lipsa de timp, nu-mi place sa folosesc prea des aceasta scuza (desi intr-adevar au fost niste saptamani foarte pline), cat si din faptul ca nu am mai simtit nevoia sa comunic.

Vineri a fost ultima zi oficiala de facultate (spun oficiala pentru ca in realitate ma voi mai duce la cateva seminarii la anul 3 pentru a recupera prezente si a putea intra in anumite examene), lucru care m-a bulversat total. Este renuntarea totala la copilarie. De-acum incolo chiar nu mai am nicio scuza :). Da, da, stiu, copil esti si la 30 de ani daca asa te simti dar haideti sa fim realisti.

In alta ordine de idei in mai vom avea sesiunea, in iunie vom aveam balul de absolvire iar in iulie licenta.

6 comments:

KamZara spunea...

Nici mie nu-mi place ideea ca se termina facultatea...acum, asa cum zici si tu, nu mai exista scuze, nu mai poti sa copilaresti in voie...trist, atat de trist :(

aikisan spunea...

Mai baga o facultate :D

Straina! spunea...

eu mai am 2 ani si cateva luni:D dar...resimt "intrarea asta in viata" realizez k nu pot sa ma bazez pe facultate si treb sa iau lucrurile in serios..sper sa ma angajez cat de curand:P (mi-e o frica de mor....dar trebuie!)

KamZara spunea...

@Straina: de ce te grabesti sa te angajezi? E musai musai? Ca daca nu e, adu-ti mereu aminte ca ai o viata intreaga inainte care te asteapta s-o muncesti zi de zi. Eu, in locul tau, as continua sa ma bucur de facultate, de fericirea de a putea spune "bag picioru' in el de curs" si sa te intorci pe partea cealalta, sa adormi la loc...ca n-o sa mai intalnesti curand luxul asta...

Straina! spunea...

Ideea e sa fac ceva util.. Eu la facultate nu fac nimic din ce o sa imi trebuiasca pe viitor. Ma refer la chestii acuale din IT. Politehnica e invechita si eu oricum nu dau pe acolo. Pierd timpul si mai bine fac ceva interesant.. M-am si plictisit.. so.. vreau sa acumulez experienta. Nu vreau sa termin facultatea si sa am un cv gol.. :-??

Ireena spunea...

@aikisan Mai bag eu dar nu o sa fie acelasi lucru :). Eventual un master in strainatate...

@kamzara E intr-adevar frumos sa poti sa zici intr-o dimineata 'azi imi bag picioarele' si sa te culci la loc. Cand esti la serviciu nu prea mai merge.

@straina Si eu m-am angajat la sfarsitul anului 2 din aceleasi motive ca si tine. Nu pot sa zic inca daca a fost o alegere buna sau rea. Din punct de vedere financiar si profesional a fost bine, dar daaaa, duc foarte mult lipsa anilor de facultate si vacantelor cu prietenii unde puteam sta doar in weekend caci nu-mi puteam lua liber de la serviciu, si tot asa. U think about it well ;)!

Trimiteți un comentariu