1 februarie 2008

Barbatul perfect...

Astazi voi raspunde solicitarii ;), primite de la 'si-ce-daca'... si anume, cum arata barbatul perfect. Nu am raspuns pana acum pentru ca aceasta tema necesita timp de gandire... cel putin pentru mine.

Barbatul perfect nu trebuie sa arate intr-un anume fel, trebuie doar sa existe intre noi acea atractie fizica foarte intensa, si care sa reziste in timp... because yes, sex does matter!

Sa stie sa isi explice punctul de vedere, dar sa il inteleaga si pe-al meu. Sa nu se supere atunci cand ma comport ca un copil rasfatat si sa ma certe frumos, sa ma ia in brate si sa-mi spuna ca sunt un copil, dar ca ma iubeste oricum. Dupa ce sunt rea cu el sa ia atitudine, sa fiu constienta ca-l pot pierde oricand si sa il iubesc si mai mult. Sa stie sa ma tempereze.

Sa fie mai destept si mai cultivat decat mine, motivandu-ma sa vreau intotdeauna sa stiu mai multe pentru a-l ajunge.

Sa aiba grija de aspectul lui fizic, nu exagerat insa, nimanui nu-i plac barbatii care se epileaza pe picioare ;;). Sa ma invete sa inot. Sa ma faca sa am incredere in el. Sa fie independent si sa se fi descurcat intotdeauna singur, fara sa aiba nevoie de ajutor.

Sa aiba o viata foarte organizata pentru a compensa haosul din viata mea. Sa fie ambitios si sa stie sa ma motiveze si pe mine, atunci cand eu am tendinta sa-mi bag picioarele. Sa para rece si arogant si sigur pe sine, dar cand suntem singuri sa fie tandru. Sa imi arate ca stie sa fie si copil.

Sa fie spontan... sa vrea sa fugim doua zile undeva, fara sa ne fi facut planuri in prealabil. Sa imi faca cadou de ziua mea o saritura cu parasuta, sau cu coarda. Sa stie sa gateasca si sa ma invete si pe mine. Sa vrea tot timpul sa incercam lucruri noi... in diverse domenii :-D. Sa putem sta amandoi o zi intreaga fara a ne plictisi unul de celalalt.

Sa ma accepte si sa ma iubeasca asa cum sunt si sa nu ceara mai mult decat ii pot da. Si sa-mi aminteasca sa fac si eu la fel :">.

Sa nu uitam... leapsa merge mai departe la Didi. Stiu ca poti ;).

3 comments:

si-ce-daca spunea...

vaiiiiiiiiii cat de frumos ai scris :X:X:X:X...
adevarul e ca am cam asteptat postul asta..dar a meritat sa astept :)

Anna spunea...

Ce vis frumos! Pacat ca sunt slabe sansele sa gasesti un singur barbat cu toate caracteristicile astea :)

Marcel spunea...

Intrebare... Ai invatat sa inoti? Daca nu, dupa cum spui, nu il ai inca pe cel perfect sau inca nu l-ai gasit! Frumos spus...

Trimiteți un comentariu