13 ianuarie 2010

Multumim, Basescu! O asteptam pe Udrea!

Evident peste 5 ani, caci romanii sunt atat de cretini sa o voteze si pe ea! Si daca nu, se rezolva cu vreo 30.000 de voturi per sectie de votare in strainatate!

Un scurt review a ce s-a intamplat in ultimul timp, de cand Basescu a preluat din nou carma... carma tarii, ca de cea a vaporului s-a plictisit, din pacate!

Udrea, aceasta zeita a politicii romane, care a cheltuit banii publici pe cadouri, albume foto si alte kkt-uri MUSAI necesare pentru Ministerul Turismului pe care l-a condus, este acum sefa si pe banii de la dezvoltare. Si de ce are Romania cea mai mare nevoie acum, pe timp de criza? Exact, ati ghicit! De terenuri de golf de 7-8 milioane de euro!

Dan Bittman si Andrei Gheorghe la Ministerul Finantelor! Si zau ca n-as avea nimic cu ei! Poate oamenii chiar au pregatirea necesara (sau, cum spunea Bogdan, sunt la fel de incompetenti ca toti ceilalti din Guvern). Problema mea este ca oamenii astia doi nu au venit pe salarii mizere de 20-25 milioane de lei - program de la 8 dimineata la 4. Nunu! Deci nu exista bani pentru salariile profesorilor dar exista pentru angajarea de vedete in Minister! Pentru ca-i Romania!

Boc, 'mana ferma' a PD-L-ului, s-a laudat ca 133.000 de companii s-au inchis in 2009 'DATORITA' impozitului forfetar. Acum Ministerul da din colt in colt sa realizeze de unde dracu' scot banii de taxe pe care acele companii (in mare parte inactive sustine Boc) le-ar fi platit la stat.

Pensionarii cu pensii mici nu mai au nicio sansa, poate decat sa fie sustinuti de rude sau sa se apuce de cersit - meserie pe val acum in Romania!

Profesorii, nu numai ca nu au primit salarii mai mari, dar s-au mai trezit si dati afara. Pentru ca educatia la noi e suficient de bine platita. Taxa pe fast-food o stiti presupun - ca doar in Romania este acelasi nivel de trai ca in strainatate, si acelasi nivel salarial, d-aia trebuie sa ne aliniem la toate taxele cu Occidentul! Sa traiti bine, va urez! Noroc ca ati scapat de comunisti!

3 comments:

Bogdan spunea...

Pensionarii l-au votat, ca au zis ca asta o sa ia de la moguli si o sa le dea lor. Cat de cretin trebuie sa fii sa ii crezi balivernele dupa o perioada ca ultimii cinci ani?

Ireena spunea...

Se cheama marketing... si cred ca toata campania lui Basescu ar trebui sa apara in manuale ca exemplu la how to manipulate ppl. Oamenii aia n-au avut decat vina ca s-au lasat pacaliti si ca nu s-au documentat cum trebuie inainte sa voteze.

Bogdan spunea...

Nu te supara, dar a face asa ceva e o dovada de crunta idiotenie. Astia isi merita soarta.

Trimiteți un comentariu