24 septembrie 2009

Campanie 'anti-gunoi'



O campanie care a scapat Lituania de gunoi intr-o singura zi. Cu putina vointa se face orice. Mi-ar placea vad la noi asa ceva!

via Twitter @Phoebs

2 comments:

Anonim spunea...

oarecum in replica la postul tau si pentru a arata cit de greu este sa civilizezi, practic, oamenii, uite articolul asta http://stirileprotv.ro/stiri/social/mucurile-de-tigara-35-din-totalul-deseurilor-din-parcuri-si-de-pe-trotuare.html
Asa ca bine ar fi sa se porneasca de la un nivel mic, de bun simt, de genul "nu mai arunca tigara pe jos (vita)" care oricum e cel mai mic gunoi si deci cel mai usor de descotorosit intr-un mod ok. Mic, mic, dar spornic. Si poate mai incolo, cind s-a format cit de cit o constiinta privind curatentia si ce are trebui sa se faca sau nu o miscare d-asta la nivel mare. Nu ca n-ar fi folositoare. Dar mai sint citeva etape pina acolo.

Ireena spunea...

Mmm... saaau se pot monta cosuri de gunoi ca oamenii sa aiba unde sa arunce gunoaiele... de nu stiu cate ori am tinut ambalajele de la diverse in buzunarul de la haina pana am ajuns acasa pentru ca pe drum nu am intalnit niciun cos. De-abia atunci nu o sa mai aiba nimeni nicio scuza ca arunca pe jos tot felul de mizerii. Pana atunci, nu ca e scuzabil, dar statul are o mare parte din vina.

Trimiteți un comentariu