22 august 2009

Spune NU insectelor!!!

Campanie de zdrobire a tuturor insectelor zburatoare, taratoare si miscatoare de orice fel! (exceptand albinele si gargaritele care nu se apropie de mine)

2 comments:

Refuzake spunea...

Interesat de un link sau banner exchange cu http://refublog.blogspot.com ?

Ma poti contacta si pe refublog@gmail.com.

O zi buna !

Lili spunea...

Ma adresez tie pentru ca simt ca faci parte dintre acei oameni care vor sa schimbe ceva.
Am preluat intr-un post de pe blogul meu un mesaj pe care cred ca ar trebui sa il primeasca multi oameni. Nu costa, are un caracter educativ. Daca acest mesaj iti trezeste vre-un sentiment si crezi ca merita sa il perpetuam, ajuta-ma te rog. Locuiesc in Baia Mare, unde traiesc mii de caini fara stapan si nici urma de adapost, nici macar in proiect. In schimb avem un buget de 5 miliarde pentru decorarea orasului de Craciun. Sunt asociata la o fundatie prin care vreau sa schimb ceva. Acest articol este un inceput.

Cum ai putut?
Un articol despre povestea a milioane de animale de companie care mor in fiecare an în adăposturile de animale din toată lumea. Oricine este binevenit să distribuie acest eseu în scopuri necomerciale si orice poate contribui la educarea oamenilor pentru a evita aceste nenorociri. Am nevoie de tine pentru asta. Iti multumesc. http://antiquescoffee.wordpress.com/

Trimiteți un comentariu