17 mai 2009

Marius Lacatus a demisionat

Antrenorul Marius Lacatus a demisionat duminica, 17 mai, din functia pe care o detinea in cadrul FC Steaua Bucuresti.
Acesta a luat decizia de a se desparti de clubul nostru in urma unei discutii purtate cu patronatul si are de facut urmatorul comentariu pe aceasta tema:

"Le multumesc celor care au fost mereu alaturi de noi si imi pare rau ca nu am reusit sa le aducem satisfactiile pe care ni le doream atat noi, cat si ei, astfel incat sa fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League.
Am luat decizia de a pleca in urma unei discutii avute cu patronul Stelei, considerand ca este mai bine atat pentru echipa, cat si pentru mine".
Marius Lacatus
Sursa: FC Steaua


Sincer, oricat de mult imi place de Lacatus nu cred ca avea cum sa faca minuni din Steaua! Nu cu echipa actuala! Si nu cat timp e Becali pe-acolo!

Mi s-a facut asa sila de fotbalul romanesc!

5 comments:

Bogdan spunea...

Si mie imi place (a) de Laca, a fgost un mare jucator. Dar aici e in mare masura vina lui. El n-a scos maxim nici din ce avea. Pai Oli cu lot de 10 ori mai slab a facut treaba. Sper sa vina Dan Petrescu la vara.

Ireena spunea...

Eu nu mai vreau sa vina jucatori de care mi-a placut la Steaua ca apoi sa-si bata joc Becali de ei. Prefer sa raman cu amintire placuta despre ei ca jucatori si atat. :(

sorin spunea...

Nu Lacatus este vinovat ci echipa si aerele de vedete ce sunt in creierii jucatorilor.

Ireena spunea...

Eu il invinovatesc in continuare pe Becali. Chiar si aerele de vedete din creierii unor jucatori de la Steaua sunt convinsa ca tot de la el au plecat.

Anonim spunea...

Lasa, ca nici Lacatus n-are tangenta cu fenomenul. Bine ca a plecat, am mai scapat de un dinamovist....sper sa nu se intoarca, si-a facut un obicei din asta :))))

Trimiteți un comentariu