4 mai 2009

Lucruri bifate si de bifat

Anul asta mi-am planificat sa depun la timp adeverinta privind drepturile de autor [nu prin ianuarie anul urmator cum s-a intamplat in trecut]. Toata ziua m-am gandit cui sa donez cei 2%... vorba vine toata ziua, si vorba vine ma gandeam, pentru ca doar oscilam intre Salvati Copiii si SMURD... oricat de agresiva ar fi fost campania Salvati Delta [care nu m-a atins deloc, apropo - sunt fara inima, potrivit mesajului]! M-am decis in cele din urma la SMURD - detalii despre cum puteti dona, gasiti aici.

Am descoperit mini-cozonaceii de la Lider Pan, cu nuca, cacao si stafide, si de vreo doua saptamani ei sunt felul principal al pranzului meu. Seara ajung acasa si mananc a good 'home cooked meal' de tipul branza cu rosii si ridichi - felul meu principal de mancare pe timp de vara :D! Dar inca functionez la parametri normali - suplimentez totul cu vitamine! Evident, pentru diversitate si pentru ca stomacul lui Alin este mai mare, mai mancam from now and then si altceva.

Saptamana asta voi pleca in delegatie la Varsovia, cu cei de la Nokia. Pentru o singura zi, din fericire! Asa nu o sa mi se duca dorul prea mult :D! O sa fie probabil ingrozitor de obositor tinand cont ca voi pleca la foarte dimineata si ma voi intoarce foarte tarziu. Lucru care din nou ma bucura, sperand ca astfel voi putea sa adorm in avion si sa nu fie nevoie sa apelez la tranchilizante. I still hate flying!

Incerc pe cat posibil sa nu mai petrec o gramada de timp in fata calculatorului. Nu am ajuns inca sa-mi fac ochelari, astfel ca ochii mei in continuare sufera.

Francezii sarbatoresc ziua muncii oferindu-si margaritar cu 13 clopotei. Noi il sarbatorim cu mici si bere. O mica diferenta de mentalitate.

Daca aveti timp liber si reusiti sa va tineti de un joc play this.

4 comments:

Anonim spunea...

heh. eu deschid sa citesc fiindca nu am depus declaratia si gasesc "Daca aveti timp liber si reusiti sa va tineti de un joc play this". FS-istul ala de alin unde te-a adus :))

Ireena spunea...

:))) haide maaa, ca nu-i asa rau unde m-a adus!

Nu te lasam sa mori de foame spunea...

Asta le zic la toti ce-i vad cu doneaza pentru copilul x si y, fa-ti actele pentru 2% si iti dau ca nu-mi cade mana hehe. Ai noroc ca macar poti sa zbori (cu avionul bine-nteles hehe), eu nici in avion nici in vapor nu ma sui. Nu si nu pot, mai ales cand se gasesc alternative.

Ireena spunea...

@Nu te lasam sa mori de foame Daca exista alternative in mod clar voi apela la ele. Cu vaporul nu am insa nimic. Desi nu stiu sa inot :D. Daca se intampla ceva naspa cu vaporul mai ai o sansa sa scapi, spre deosebire de avion :">.

Trimiteți un comentariu