15 mai 2009

Eurovision

Google a realizat niste sondaje preliminare pentru maine la Eurovision. Romania este, potrivit asteptarilor printre ultimele locuri [sa nu exageram, e de fapt pe la mijloc asa, se pare ca sunt altii mai praf ca ea, insa se afla in jumatatea care are sub 10 puncte - fata de 300 si ceva cat are primul clasat].

Trecand peste Romania, vad primul clasat un norvegian, a doua clasata o turcoaica. Deja ma gandeam - tip bun care canta o lalaiala care atinge femeile slabe de inger si tipa buna, imbracata sumar, care canta ceva asemanator manelelor.

Go figure, I was right!


Mai mult de-atat n-am avut rabdare sa ascult!

6 comments:

belloeimpossibile spunea...

si daca termina pe ultimul loc, e ok. melodia nu e naspa deloc, nici stralucita, dar votul e o mare confuzie asa ca, cel putin pentru mine, nu prea conteaza.

e si un fel razbunare, recunosc. :) puneam suflet cand eram mai mic si tin minte ca m-a afectat destul de mult cand a participat malina olinescu.

Bogdan spunea...

Festivalul asta e una bucata mare inutilitate. Am rezistat doua minute si ceva la superba semifinala...

Ireena spunea...

@BelloEImpossibile Si eu ma uitam cu sufletul la gura cand eram mica. Insa m-am prins destul de repede ca nu conteaza melodia si ca voturile sunt date in functie de asezarea geografica. E vorba mai mult de prestigiu. Romanca noastra este exact ca celelalte 20 de fufe participante, cu rochite de 2 cm, voce acceptabila si melodie oarecum dansanta.

@Bogdan La semifinala am nimerit atunci cand se recapitulau melodiile. La fel cum am zis si mai sus. Tipe cu rochii scurte sau sani pe-afara, tipi care faceau pe papagalii pentru a face spectacol, si tot asa. Jenant. Nu inteleg de ce participa Patricia Kaas. What is wrong with the world?

Bogdan spunea...

Everything is wrong... :)))

Ireena spunea...

Mhhh... true :-s!

sorin spunea...

Cat de adevarat acest clasament. Cu putin noroc am iesit pe 19 nu pe 32

Trimiteți un comentariu