23 ianuarie 2009

When people just don't know when to give up!

Primul vocalist al celebrei trupe timişorene, Mony Bordeianu, se reîntoarce în sânul legendarei formaţii pentru un concert clujean de promovare a albumului „Back to the Future“.
Peste mai bine de patruzeci de ani, primul solist al grupului timişorean revine în ţară, la Cluj, pentru a susţine pe 29 ianuarie un concert de promovare a LP-ului „Back to the Future“ semnat de Phoenix şi Mony Bordeianu.
Sursa: Cotidianul

Nicu Covaci nu stie cand sa renunte! Nu putea el sa lase oamenii cu o amintire frumoasa despre Phoenix, in loc sa continue in tampenia lui un proiect mort de foarte mult timp? In loc sa ramana o legenda, oamenii isi vor aminti de vocea lui ragusita pe care o are in prezent, de atitudinea lui aroganta, si de scandalurile de-a lungul timpului cu toti membrii trupei. Probabil Mony Bordeianu a ramas singurul care-l mai suporta, given the fact ca nu au mai facut parte din aceeasi formatie timp de 40 de ani.

8 comments:

Anonim spunea...

nush, eu sunt extrem de happy ca au revenit, am apucat sa-i vad LIVE :D si nu credeam ca voi avea vreodata ocazia :P

SO, I'm happy (little boozer :D)

Ireena spunea...

Probabil i-ai vazut live cand NU canta Covaci ;)! Eu i-am prins acum doua veri la Stuff Vama Veche si mi s-au parut mai mult decat penibili si tristi. Mi-a parut atat de rau ca i-am prins in halul asta, mai ales ca atunci cand eram mica am crescut cu ei.

Noroc cu Pasarea Colibri care a depasit tot ce insemna vreodata Phoenix! :) Si da, ei s-au retras la timp, au scos cateva albume absolut geniale, si acum canta ocazional impreuna. Fara certuri, fara melodii noi chinuite, fara lipsa de talent si voci obosite, cum se intampla la Phoenix.

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate. Si eu tot zic chestia asta. Care legenda, ca au ramas horcaielile lui Covaci care au transformat trupa asta in cea mai misto mostra de umor involuntar din muzica romaneasca. Ba mai este si piesa aia cu Covaci si Iris pe care o ascult eu cand sunt prost dispus :))

Anonim spunea...

eu cred ca nu exista varsta pana la care poti sa canti. sau sa iti faci meseria, oricare e ea. dar iti trebuie simtul ridicolului. iris de exemplu sau chiar holograf. trupele astea au ramas in prim-plan pentru ca au ceva nou de spus, din perioada in perioada. nu traiesc din amintiri si din succesul real de odinioara.

pe nicu covaci mi-l amintesc in emisiunile lui marius tuca, acum cativa ani buni. se reunise phoenix, era o serie de concerte ... ma rog. toti ii pupau in fund. ca ce legende sunt, ca oamenii au gusturi de rahat. iar covaci statea cu bratele incrucisate si privea plin de sila. "pana acum n-a interesat pe nimeni de noi", au fost printre singurele cuvinte pe care le-a spus, de langa o tipa de vreo 20 de ani, iubita lui, pe care o ridica in slavi pentru cat de talentata e.

vreau sa subliniez ca nu sunt un fan phoenix si nici un fin cunoscator al muzicii lor. fac un comentariu de pe margine, sa zic asa.

Ireena spunea...

@Bogdan Trebuie sa ascult si eu piesa aia... daca zici ca are asemenea efect :))!

@Belloeimpossibile Exact. Sunt o groaza de exemple de formatii care au ramas geniale dupa multi, multi ani [vezi Iron Maiden, AC/DC, Metallica, si Iris, intr-adevar].
Poate si Phoenixul mai avea ceva de spus daca nu era Covaci de o aroganta tampita!
Eu am fost fan Phoneix cand eram mica, dar m-au dezamagit enorm in ultimii ani.

Anonim spunea...

Piesa aia e extrem de comica datorita vocii lui Covaci :)) http://www.youtube.com/watch?v=3QqaFxp4NmU aici e :))
Despre Iris, nu stiu ce sa zic. Imi placeau candva, dar ultimele albume mi se par subtiri rau de tot.

Ireena spunea...

Nu am avut rabdare sa ascult mai mult de jumatate :D. Nici macar pentru ridicolul la care s-a supus Covaci. Si am ramas muta la comentariile de la aceasta melodie "Covaci e cel mai tare' 'Superb' 'Asta e muzica!'! WTF?! Inteleg ca ai o fixa cu Phoenix de cand cu perioada lor de glorie dar orice om ale carui urechi sunt functionale poate sa se oripileze ascultand sunetele scoase de Covaci.

Anonim spunea...

Covaci o sa moara singur ca un caine daca nu-si schimba atitudinea asta!
Ai vazut Baniciu! A umplut Sala Palatului, a avut si invitati, a cantat si piese Phoenix si toata lumea a fost multumita. Si cel mai important, vocea lui inca suna foarte bine!
Covaci insa, cand vede ca nu mai e in stare sa scoata o nota cum trebuie, incepe sa dea vina pe sunetisti si sa caute nod in papura organizarii, cum a facut la Stufstock in 2007.

Trimiteți un comentariu