2 ianuarie 2009

New Year's Party at my Place

Am tot citit pe bloguri despre revelionul manelistic de pe Antena 1, despre kkt-urile de pe ProTV si Prima and so on. Sa inteleg ca nimeni nu a mai avut televizorul lasat [pe mute, caci e mai bine] pe Realitatea TV in seara de Revelion? Si nimeni nu a mai fost oripilat de retrospectiva anului 2008 care era format numai din crime, dezastre, inundatii, bombe, etc. Stirile de la ora 5 par mici copil pe langa programul creat special de Anul Nou de idiotii de la Realitatea! Mi-a placut mai ales cand se laudau ca Realitatea TV a filmat in exclsuvitate durerea unei mame care isi va pierde fiul in crimele din Israel. Ya, that's the shit :|!

Trecand peste asta, revelionul de anul acesta a fost cel mai frumos - seara a inceput cu un pahar mic de Bloody Mary [creat cu mult talent de Didi], a continuat cu zbantuiala pana la ora 2, apoi cu chitara si cantecele funny ale lui Dan [traduse cu iscusinta de Razvan, cu karaoke [unde Violent Pornography de la System of a Down nu a fost atat de apreciat pe cat as fi crezut], si mima [unde mi s-a aratat ca poate dura o jumatate de ora sa mimezi Craiasa Zapezii, sau castraveti murati :D, Alin!].

9 comments:

Anonim spunea...

eu la tv m-am uitat decat sa aud cand e ora 12....si l-am vz pe base :d....in rest no tv for me...povestea mea de revelion e cu sah, boltz, genius, conversatii in engleza...e povestit pe blog

Anonim spunea...

mbuuuu, si eu am vrut sa joc mima, dar nu am avut prea mult succes. oamenii au avut aaalte treburi

la multi ani, si sa fiti sanatosi... ambii amandoi :) :D hihi

Ireena spunea...

@Dreampoet Mai bine. Si noi am vrut sa-l oprim la un moment dat dar nu mai gaseam telecomanda si oricum nu-l prea baga nimeni in seama prea mult. La multi ani!

@CopchilulKoma Multumesc! La multi ani si tie! Si offf... cum sa nu vrea lumea sa se joace mima :D?! E fun!

Anonim spunea...

Stai ca eu acum realizez... cum adica 'at my place', vroiai sa spui la parintii tai acasa, tu parca nu mai stai acolo de ceva timp :P

Ireena spunea...

Ups :"> :"> :">! Obisnuinta :-"!

Si eu te iubesc :D!

Didi spunea...

noi o scoatem la capaaaaaaaat

cind se stinge lumiiinaaaaaaaa (true)

nu vom stii niciodataaaaaaaaaaa

a cui a fost viiiinaaaaaaaa (pentru covor :D? as avea io citeva sugestii.. >:) :D)

Ireena spunea...

Haha! S-a rezolvat! Nici n-ai idee cat de usor! Deci noi o scoooooatem la capaaaat! :D

Marcel spunea...

multe zambete pentru anul viitor! Nici la mine nu a fost Tv decat pt 12.00...In rest clasice: mancat, baut, fumat, ras... si de la cap!

Ireena spunea...

Multumesc! Pana la urma cam asta se si face de revelion. Se petrece good quality time with friends - mancat, fumat, baut, ras :)! Nice!

Trimiteți un comentariu