31 ianuarie 2009

Stiri

O tânără a fost ucisă pe trecerea de pietoni de o maşină a Ambasadei Austriei
O tânără de 22 de ani a fost lovită mortal, în această dimineaţă, pe trecerea de pietoni, în zona Muzeul Satului din Bucureşti. Maşina implicată în accident aparţine Corpului Diplomatic al Ambasadei Austriei.
Sursa


Cred ca e a 4-a oara cand citesc stirea asta in Reader. De fiecare data subliniindu-se faptul ca O MASINA A AMBASADEI AUSTRIEI a ucis o tanara. De parca ar fi a 10-a oara cand o masina a ambasadei Austriei loveste o tanara. Gresit! Este in schimb a multa, multa oara cand un pieton este lovit acolo! Semne de traversare instalate aiurea :-o?! Nuuuu, Doamne fereste! Masina Austriei, masina verde, masina rosie, masina sotiei prietenului lu' nu stiu cine! Ele, ele sunt de vina!

Pentru ca atat ne duce capul!


P.S. Eu, daca as fi pieton, n-as traversa pe-acolo decat daca nu as observa nicio masina pe o raza de cel putin o suta de metri!
Si sunt curioasa ce masuri se vor lua - atat impotriva conducatorului masinii diplomatice, cat si impotriva numarului mare de accidente petrecut in exact acelasi loc.

2 comments:

Anonim spunea...

eu cred ca nu se va intampla nimic

si nu e vina pietonului

in ultimele 2 sapt in otopeni s-au petrecut 5-6 accidente grave si nu se ia nicio masura

Ireena spunea...

Normal ca nu e vina pietonului. Doar ca e atat de prost amplasata trecerea si nu e nici macar vreo chestie d-aia de redus viteza incat e periculos pentru ei sa traverseze bazandu-se doar pe faptul ca e dreptul lor sa treaca pe trecerile de pietoni.

Exact asta ziceam si eu. Ar fi cazul sa le atraga atentia numarul mare de accidente produse acolo nu faptul ca era masina ambasadei.

Trimiteți un comentariu