6 ianuarie 2009

Steaua isi deschide un magazin oficial in Unirea Shopping Center

Intotdeauna mi-am dorit sa scriu o stire despre Steaua [lucru cam greu de realizat cand tu esti in presa economica si ai ca domeniu de baza IT&C-ul]. Stiu, microbistii sunt naspa, microbistele si mai si, fotbalul suge, etc. Personal, I don't actually care! Sunt stelista de la 4 ani, toti ai mei sunt stelisti, vreo doi ani cat a tinut pasiunea mea pentru atletism ne baga antrenorul la meciurile Stelei, iar Lacatus era preferatul meu inca de pe vrea cazaturilor faimoase.

So, din greseala - adica sunat Bobby Durbac, fost country manager BenQ pentru o stire cu BenQ, constatat ca mai nou lucreaza la Steaua, si cerut mai multe informatii - am aflat ca reteaua de magazine a Stelei va creste cu 15 magazine anul asta si ca pana la sfarsitul lunii vom avea un magazin oficial in Unirea. Intre timp am descoperit ca site-ul oficial a fost imbunatatit [lucru ce s-a intamplat probabil de ceva timp, dar eu nu am mai intrat de si mai mult]. Au magazin online, bilete online iar tot ce trebuie sa fac acum este sa ma abtin sa nu comand nimic! Criza, stiti voi :">!

Articolul il gasiti aici:
Clubul Steaua vrea sa dubleze vanzarile retelei nationale de magazine

11 comments:

Zuzele spunea...

Felicitari pt stirea cu Steaua! Eu am mai scris o data un interviu cu Zenga despre Steaua si cu ciobanul al carui nume nu vreau sa il scriu...Am fost si acreditata ca ziarist la Steaua ani la rand dar nu am scris niciodata stiri, din pacate :( Doamne, ce iapa am fost si ce gloaba am ajuns.... Azi tocmai am fost acreditata la Guvern :))

Cat despre site-ul Stelei, cred ca are mai bine de un an de cand arata asa :P Te pup

Anonim spunea...

si eu sunt stelist. dar degeaba au marketing si magazine daca imaginea lor e la pamant. scandaluri peste scandaluri in afara terenului si neputinta pe teren.

otillia, esti tare! :) dar de ce aveai acreditare daca nu scriai stiri despre meciuri?

Anonim spunea...

E criza, trebuie sa iasa banu' :))

Anonim spunea...

@ Belloeimpossibile: Pentru ca ma iubea cineva din interiorul clubului :)

Ireena spunea...

@Otilia Meeeersi! Lasa ca o fi buna si acreditarea aia la Guvern :D... nu e la Steaua dar tot e ceva :))))!
Stiu, de prin martie anul trecut si-au inaugurat noul site :">! Dar pana acum intram pe cel al fanilor Steaua, nu m-a dus niciodata capul sa intru si pe site-ul oficial :D!

@BelloImpossibile Da. Din pacate. Becali are cea mai mare vina in toate astea. Atat pe teren cat si in afara lui. Caci tot ce se intampla in afara terenului influenteaza jucatorii.

@Bogdan Puf! Normal! Macar din magazine daca din meciuri castigate nu :-"! Eu sunt optimista ca de-acum inainte o sa fie mai bine :D!

Anonim spunea...

@Irina: Da, acreditarea la Guvern se aseamana mult cu cea de la Steaua. Cand o sa ma uit la Boc o sa ma gandesc ca imi clatesc ochii cu Mirel Radoi :)))

Ireena spunea...

Hihi! Da, exista o oarecare asemanare :))!

Anonim spunea...

asemanarea ma depaseste :))))))

dar speranta ta ca va fi mai bine...hmm...eu zic sa uiti de ea :)))))

Ireena spunea...

Negativism! Scapa de el :D!!!

Anonim spunea...

cand om scapa de ciuma (aka, you know who :D)

Ireena spunea...

Tre sa scapam... da faliment acum cu criza :D!

Trimiteți un comentariu