23 ianuarie 2009

Pe ce mai dau oamenii banii

AEROPORTUL OTOPENI PLATESTE 400.000 EURO PENTRU O ECHIPA DE CAINI CARE GONESTE PASARILE

Firma Border Collie Rescue va asigura serviciile de indepartare a pasarilor de pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru siguranta navigatiei aeriene prin utilizarea cainilor de rasa Border Collie, printr-un contract in valoare de peste 1,6 mil. lei (circa 400.000 euro), au anuntat oficialii aeroportului.
Firma va pune la dispozitie 6 caini pentru indepartarea pasarilor, plus insotitori calificati, conform acestora.

Sursa: DailyBusiness

Pe langa suma penibil de mare (400.000 de euro), stau si ma gandesc... acei caini vin cu insotitori calificati - fara caini, insotitorii singuri nu erau in stare sa goneasca niste pasari? Zic si eu.

Nu pot decat sa cred ca niste nepoti de-ai 'oficialilor' nu erau in stare sa faca nimic asa ca au inventat meseria de 'insotitor de caine' care goneste pasarile de pe aeroport. Au mai spalat si niste bani, au mai gasit de munca si la niste nepoti/ fii, si au salvat si niste caini de hingheri. Everybody's happy!

6 comments:

Didi spunea...

bai nu, de fapt e un job cit se poate de serios si mai toate tarile au cite o echipa de ciini special antrenati pentru asa ceva... pentru ca pasarile care intra in motoare sunt una dintre cauzele frecvente pentru esecul decolarii/probleme de zbor. a se vedea recentul caz cu eroul american care a aterizat pe un riu si blabla a salvat sute de oameni blabla.
nu mai fi ba subiectiva ca esti reporter mare, miine poimiine iei salariu cit a lu omu ala cu care ziceai ca tot compara pe fiecare dintre cei care vor marire :D. unde-i etica profesionala, aaaai? :)))

Ireena spunea...

:P Pe blog am voieeee sa fiu subiectiva! :D

Didi spunea...

da ma da' nu cu ciini :D :))

Anonim spunea...

@didi: cre' că mai degrabă se lua de sumă...

@Ireena: îi dau dreptate lui didi, sunt necesari, însă suma mi se pare ridicol de mare...

Anonim spunea...

HAHA Ce tare! Am vrut sa scriu si eu de asta. Mi-ai luat-o inainte

Ireena spunea...

@Mihai-Irinel Hihi! I'm fast :D!

Trimiteți un comentariu