9 ianuarie 2009

Is it just me...?

Azi am citit peste tot ca, ieri, circulatia in Bucuresti a fost ingreunata din cauza zapezii.

Eu cu o medie de 20 la ora am facut jumatate de ora de la Unirea pana la Casa Presei, la ora 18 cand de obicei e plin si fac minim 45 de minute, si cam 40 de minute de la Casa Presei pana la Universitate, in conditiile in care, de obicei, la ora aia fac minim o ora. Si da, tot cu 20-30 la ora am mers pentru ca masinuta mea fara cauciucuri de iarna o ia razna la viteza mai mare pe zapada.

So, doar eu am fost fericita ca lumea s-a speriat de zapada si a ramas acasa, traficul fiind mult mai ok decat tot restul saptamanii?

15 comments:

Anonim spunea...

eu nici nu m-am obosit sa ies cu masina ieri :P prea mare risc

Ireena spunea...

Pai e bine. M-am bucurat eu ca au fost mai putine masini :D!

Intr-adevar s-a condus cam haotic, dar la viteza mica e ok!

Anonim spunea...

e amuzant sa conduci pe zapada! "senzatie majora cu 40 la ora" :)

Ireena spunea...

Hihi... am bagat si eu la un moment dat 40 pentru ca pe Magheru inspre Victoria era liber. Si deja zbura zapada de pe masina [zapada pe care am incercat sa o dau la o parte cu mana ne avand ustensilele necesare eliminarii ei si fara a fi masochista]. Adrenalina, ce mai! M-am potolit cand am vazut ca patinam asa suav si am revenit la 20.

E amuzant cand esti absolut sigur ca si ceilalti sunt constienti de conditiile de drum. Iar ieri am intalnit vreo cateva tipe care conduceau ca niste floricele cu viteza pe stradute laterale, nu acordau prioritate, taiau fata. Daca aveam mai mult de 20 la ora intram in ele lejer.

Kata spunea...

Ziceau astia pe la radio ca de ieri pana azi s-au facut super multe accidente... pb k de-aia:)

Ireena spunea...

Lol. Cred ca d-aia :">!

Anonim spunea...

Yep, it's just you...
Eu am facut ieri 4 (PATRU!!!!!) ore pana acasa, in conditiile in care in restul saptamanii am facut maxim 50 de minute.
KamZara

Ireena spunea...

OMG :-O! Where do u live? In ce zona s-a intamplat asta?

Si LA MULTI AAAAANI! Mai scrie si tu pe blog :">!

Didi spunea...

si mie mi-a placut sa conduc ieri pe zapada, eram super entuziasmata de vremea de afara si toti ceilalti conducatori (dintre colegii de fac) ma priveau chioris. a fost ok, mai putin momentul in care nu vedea in oglinzile laterale pentru ca evident ca n-am avut rabdare sa stau 20 de min in masina sa se incalzeasca si ea decenta sa devina clare geamurile, trebuia sa schimb banda, am dat semnal, dar nu vedeam prea bine in dreapta daca masina de acolo accelereaza sau ma lasa, am asteptat, am asteptat, in final m-am gindit "hei, m-a vazut c-am dat semnal, daca nu m-a depasit pina acum inseamna ca ma lasa, dumnezeu cu mila". am ales corect si am supravietuit :D

Ireena spunea...

:)))) Da, cam pe principiul asta am mers si eu. Mai deschideam geamurile sa vad ce se mai petrece in stanga si in dreapta mea :-", dar in mare parte am evitat sa schimb banda pentru alte motive decat pentru incadrare. And all waz fine! A fost pentru prima oara cand ai condus pe zapada? Nu mai tin minte iarna trecuta cum a fost :-??!

Anonim spunea...

e treaba misto cu zapada...in primele zile in care ninge, eu evit sa ies cu masina, ii las pe altii sa se tamponeze...


iar in buc nu cred ca-ti tb anvelope de iarna- eu am de vara si nu am probleme si nici nu o sa am pt ca in buc, oricat de rau ar ningem in 2 zile, max, e curatat carosbailul, oricat de ineficienti ar fi baietii de la deszapezire, desi anul asta au fost eficienti, nu neaparat ca a nins si nu s-a blocat (prea rau) circulatia, ci pt ca nu a inghetat carosabilul, in ciuda temperaturilor f scazute

Ireena spunea...

Da, si mie mi s-a parut ca anul asta chiar au fost eficienti cei de la deszapezire. Si eu as evita sa ies cu masina daca nu as fi atat de friguroasa si daca autobuzul cu care se presupune ca as putea merge la serviciu nu ar veni din jumatate in jumatate de ora si atunci super, super plin.

Anonim spunea...

pai poti sa faci o sesizare la ratb...chiar functioneaza...serios, e testata de mine

http://mocioi.wordpress.com/?s=ratb

Ireena spunea...

Da, am citit la tine pe blog. Mi se pare foarte sanatoasa atitudinea ta. Pentru ca daca toata lumea inghite ce li se da, lucrurile vor ramane la fel de proaste! Am sa incerc chestia asta!

Anonim spunea...

incearca...sper sa fii surprinsa de rezultat, in sens pozitiv, adica (poate) se rezolva ceva

in mod clar dc nu semnalam, nimic nu se va schimba...ca dc nu sunt reclamatii, ei zic ok, totul merge bine, nu schimbam ceva ce nu merge; daca, insa, apar 1,2,..., 10 reclamatii, e cu totul altceva...incep si ei sa-si puna intrebari

Trimiteți un comentariu