31 ianuarie 2009

EA lanseaza 3 Need for Speed-uri, anul acesta

EA to release three new ‘Need for Speed’ titles this year

Despite the covert underperformance of 'Need for Speed' games in 2008, Electronic Arts is reportedly planning three new additions to the game this year - Need for Speed: SHIFT; Need for Speed: NITRO; and Need for Speed: World Online!
Of the three new platform-specific titles, Need for Speed: SHIFT has already revealed itself; while the second title Need for Speed: NITRO is forthcoming, and the third title Need for Speed: World Online will be launched in Asia this summer and in North America this winter.

Deci anul asta am Need for Speed Shift si Nitro [World Online probabil nu ma voi juca], si Sims 3 :D [trecand peste faptul ca s-ar putea sa nu le pot face sa mearga pe Linux [si cand spun pot, ma refer la Alin :D]]. Now that's a good reason to install Windows! What to do, what to do?

5 comments:

Anonim spunea...

E simplu, scapi de fixatia de a avea un singur OS si instalezi si Windows si Linux.

Dar... ce te face sa crezi ca vor merge pe placa video a laptopului tau?

Ireena spunea...

Pentru ca Need for Speed Underground 2 a mers cu toate setarile la maxim pe placa video a laptopului meu >:P :D! Cat negativiiiiism :D!

Saaau, si mai simplu, le joc pe Windowsul tau, daca tu nu ai fixatie de a avea un singur OS \:D/.

ice4you® spunea...

Deja le fac la metru si chiar nu mai conteaza ca toate sunt al fel.

NFS a fost jocul care m-a bagat in boala cand a aparut, si HOT-PURSUIT ala care l-am jucat DEMO vreo 4 luni de stiam si cate fire de iarba sunt desenate pe marginea drumului. A urmat revelatia Porsche pentru care mi-am vandut din casa sa imi iau placa video (ipotetic vorbind) si Underground pentru care am trait si respirat cateva luni bune. De atunci ... nu le-a mai iesit nimic, iar astea 3 vor confirma regula.

Ireena spunea...

Ah... Ce vremuri :D! Hot-Pursuit a fost primul pe care l-am jucat, pe un calculator vai capul lui, mi se bloca si dadea erori, dar nu conta, si numai eu stiu cat am suferit ca la NFS Porsche mi se bloca track-ul Normandie si ca nu am putut sa-l termin din cauza asta!

Iar Need for Speed Ungerground 1 si 2 au fost febletea mea :D. La inceput ma enerva ca trebuie sa caut eu cursele, dar dupa ce am trecut peste ideea fixista, a fost ok. Ma enerva gandul ca poate mai sunt curse ascunse pe care eu nu le-am gasit :D!

De-atunci nu am mai instalat NFS-urile pentru ca au urmat numai variante cu Politie, si nu m-au atras asa tare.

Cand mai aveam chef de un NFS, dupa o pauza de cateva luni, instalam iar NFS Underground 1 sau 2 si era ok :D!

NFS Shift si Nitro suna bine totusi. Presupun ca vor imbunatati miscarea masinilor si grafica [cam asta am observat eu la fiecare versiune noua].

gaby spunea...

Am si eu undergroubd1 si imi place dar sunt mai atractive cele cu politie, dar am placa de 32 si nu prea pot sa cer prea multe

Trimiteți un comentariu