21 iunie 2008

Sex and the City [2008]

Nota de 5.2 a imbd-ului e prea blanda. Am rezistat cu stoicism cam jumatate de ora din film timp in care asteptam vreo faza amuzanta, sau care sa se vrea amuzanta. In schimb nu am observat decat ca e genul de film creat in stilul penibil 'girl power' si 'girls just wanna have fun', adica cosmo girls and girls that loooove shoes [inventate de tipele cu sindromul 'l.a.p.'] [cum ar spune colegii mei de la munca]. Personaje inconstante, trasaturi duse la extrem, exagerari... pf. Nop... 'a big no, no from me', asta ca sa respectam eticheta! Pentru cine vrea sa-l vada puteti incepe dupa prima jumatate de ora, poate devine mai interesant. I wouldn't know.




And I 'don't love shooooes'! Skechersii mei merg la orice!

4 comments:

KamZara spunea...

Are niste faze cam aiurea. Daca nu stii, iti zic eu, nu prea merita nici dupa prima jumatate de ora. Big o lasa pe Carrie la altar, dar la final tot impreuna raman, Samantha se desparte de Smith, ca vroia sa si-o traga cu altu', Steve o inseala pe Miranda ca nu mai facusera sex de 6 luni, dar pana la urma se impaca, iar Charlotte ramane gravida.
No big deal, in afara de scena de la piscina, cand se ia Samantha de Miranda ca nu se epileaza, nu prea are nimic amuzant.
Serialul a fost mult mai bun.

Ireena spunea...

Deci n-am pierdut nimic. Si, da. Serialul a fost oricum mai ok, dar m-a enervat ultima serie la culme, cu Parisul and all, cand a facut ea o multime de compromisuri tampite pentru rusul ala. Nu mi s-a parut ca se potriveste personajului de nicio culoare.

aikisan spunea...

Intr-adevar prea indulgent. Mai grav e ca se iau pitipoancele dupa modelul de viata cosmo.

A.. deci te-ai uitat la serial?! :D

Ireena spunea...

M-am uitat, mai, m-am uitat. Mi-e rusine sa recunosc, dar am fost si eu candva la varsta adolescentei :D. Oricum, mult mai ok serialul decat filmul :p. Personal prefer serialele de tipul 'Friends', dar m-am uitat si la astea de tipul 'Sex and the City', 'Desperate Housewives' si 'Gilmore Girls' :-??.

Trimiteți un comentariu