8 iunie 2008

Revelatia zilei...



Probabil multa lume il stie dar eu l-am descoperit de curand si mi se pare f f u n n y. Si apropo de asta, ma gandeam. Stiu ca pare misoginism, dar pana la urma, cred ca relatia perfecta nu poate sa fie decat cu un tip frumos si prostut [varianta valabila si la feminin, dar eu voi vorbi din punctul meu de vedere]. Take Beckham, for example. Nu pare sa aiba prea multe in creierasul lui, dar nu deranjeaza pe nimeni. He's just being pretty and doing his job well. So, as long as sex is ok si exista atractie, de ce sa cerem mai multe de la un iubit?

Avem prieteni la care sa ne descarcam sufletul, prieteni cu care sa mergem la bere, prieteni cu care sa ne distram, prieteni cu care sa mergem la cumparaturi, asa ca de ce mai insistam, in prostia noastra, sa ne gasim un iubit care le are pe toate? Se stie ca in general multifunctionalele functioneaza prost. Ne complicam aiurea existenta cu oameni care gandesc, care au probleme, pretentii ca si noi, cand sansele de compatibilitate maxima sunt minime.

Acum, sincer ca-i inteleg pe tipii care se casatoresc cu persoane de sex feminin, frumoase foc, dar plictisitoare si proaste. De ce si-ar complica aiurea existenta luandu-si o tipa frumoasa dar si cu personalitate si creier... personalitate si creier care vin la pachet cu pretentii, schimbari de dispozitie, nervi si deprimari? So... forget about all that crap about the perfect man! I'm looking for a pretty boy!

13 comments:

Anonim spunea...

:))))) ma bucur ca in sfarsit stii ce vrei de la un baiat:))) sa fie dragut dar mai bine sa nu deschida gura, nu?

Ireena spunea...

Exact ;). Am prieteni pentru conversatie :D.

Kata spunea...

Vai... stiam k Beckham nu e prea destept dar nu am crezut k e chiar atat de prost...

aikisan spunea...

Asta-i articol de Cosmo :|

Ireena spunea...

@kata Hihi. Haide ca macar rade cand trebuie.

@aikisa Fuck. Sunt convinsa ca ala NU e un compliment. De ce?

Anonim spunea...

Esti constienta ca dupa un timp, cu acel "tip bun" al tau, ORICAT de misto ar fi sexul, tot o sa te plictisesti. O sa vrei ca DUPA sex sa poa` sa lege si 3 vorbe, sa discutati ceva mai profund, alea-alea. Si daca ala nu-i capabil decat sa dea din cur (fund, pardon!), si tu esti capabila si vrei si niste dialoguri inteligente...opa! Rasar conflictele...Si, after all, nu-i asa greu sa gasesti un gagiu sa aiba pe toate...

Ireena spunea...

Haha. Asa ai putea crede, nu? Dar cum ziceam for feelings and conversation I have friends :D. Conflicte nu apar daca omu nu are personalitate si pretentii. Si da, nu e greu sa gasesti un gagiu care sa le aiba pe toate, e greu sa fi si compatibila cu acel gagiu si sa NU apara conflicte.

Anonim spunea...

Femeie! Nu cred ca ar vrea un pretin/o pretina sa vina la tine, pentru conversatie, dupa fiecare zi/noapte de sex salbatic. Si atunci ce faci? ii zici "Scuze scumpi, trebe sa plec, ca tu esti prea handicapat pentru a purta un dialog chiar acum, si dupa sex eu am chef stupid sa si discut cu cineva!" :D Tre` sa te scot la o bere sa-ti explic chestia asta. Prieteneste, asa. :D

Ireena spunea...

Fuck. De ce as vrea sa am vreo conversatie dupa o noapte de sex salbatic? Daca stie sa ma oboseasca suficient probabil o sa adorm imediat dupa, so no conversation needed. Dar poti sa ma scoti oricum la bere. Prieteneste, asa :D.

Anonim spunea...

...si acu` se intreaba fidelii cititori "cine *@(!&$#*(!@# mea este Alex asta!? Vetustul dracu`! El mai si poarta conversatii dupa sex, pfa! Invechit..." :D

Ireena spunea...

Invechit domne, invechit!

Anonim spunea...

Fetele nu zic asta, din contra! Maaaaaamaaaa...RAZBOI, GATA! sa vezi ce commenturi o sa-ti las de-acu`!!! Pfa...roaga-te sa nu te mai citesc!!!

Ireena spunea...

Pfff :)). Sunt convinsa. Mai ales cand incepi sa vorbesti despre teoria relativitatii imediat dupa.
Stiu, stiu. Ma rog. La propriu. Deja am inceput cu niste matanii. The wrath of Alex shall not be set upon me!

Trimiteți un comentariu