19 iunie 2008

'Prieteni' si 'familie'

Oameni care nu te suna decat atunci cand ii poti ajuta cu ceva. Care nu-si amintesc ca existi decat cand iti pot folosi masina/ sfaturile/ cunostintele/ influenta. Pentru ca nu-i asa? In restul timpului au fost ingrozitor de ocupati sa-si aminteasca de existenta ta, de ziua ta de nastere, de absolvirea ta, de problemele tale. Pentru ca tu nu existi decat ca o solutie.





Azi vine in vizita verisoara mea. 'Prietena mea cea mai buna' din copilarie, pe care nu am auzit-o/ vazut-o decat la nevoie. Oare cat de serios vorbea nenea ala care a zis ca prietenii la nevoie se cunosc si cat de in serios au luat-o toti?

12 comments:

Anonim spunea...

Pai... si de ce nu le spui si lor asta? Fiind prieteni si familie, mi se pare mai usor sa spui ce gandesti...

p.s.: daca te deranjeaza abundenta mea de comentarii, poti sa imi spui si le mai raresc :)

Ireena spunea...

Pentru ca sunt 'prieteni' si 'familie' - ghilimele incluse.

Si sincer mie mi se pare mult, dar mult, mai usor sa spun ceea ce gandesc unor straini si prietenilor foarte buni decat familiei si cunostintelor.

p.s. Lol.

Anonim spunea...

Apai daca ai raspuns cu lol la 'p.s.'-ul meu, nu ma mai opresc :P

Ireena spunea...

Este o amenintare :D?

aikisan spunea...

Ai dreptate :| Macar ca prietenii ii alegi tu, pe cand familia nu.

Anonim spunea...

Amenintare? Apai asta e de rau... deci sa ma opresc? :(

Marcel spunea...

Oricum e mai greu sa le spui in fatza, indiferent ca sunt prieteni sau familie; blogul este un loc mai bun de a te exterioriza... pentru introvertiti, timizi, complexati, oameni care au suferit o trauma... :D

ps: am vrut sa scriu mai devreme, dar nu am vrut sa intrerup o conversatie... am crezut ca s-au terminat acumulatorii telefoanelor sau aveti problema cu mess-ul, iar porumbeii calatori nu mai zboara.. ;))

Anonim spunea...

Pai asa e... d-aia vorbeam aici :)

KamZara spunea...

And it took u this long to figure it out? :)) Don't be naive, oamenii te suna exclusiv cand au nevoie de tine. Cei care te suna sa te intrebe "ce mai faci?" sunt mai rari, si, evident, mai pretiosi :)

Ireena spunea...

@aikisan Da. Oricum am renuntat la multi 'prieteni' de acest gen.

@andrei Nu, nu. Keep the coming :P.

@marcel E greu si da, in mare parte a timpului tac. Trebuie doar sa nu ma prinda intr-un exces de sinceritate :D.
Si vaaai. Deci d-aia considerat eu blogul o inventie minunata... introvertiti, timizi, complexati, traume :D. Me, me!
P.S. Da, da. In ziua de azi nici macar in porumbeii calatori nu mai poti sa ai incredere :p.

@kamzara Exceptand faptul ca da, is destul de naiva, nu-i adevaraaat ca oamenii te suna exclusiv pentru asta :D. Cred ca tine de calitatea lui. Si cunosc oameni, si nu neaparat din cercul extrem de apropiat de prieteni, care ma suna sa vada ce fac doar pentru ca li s-a facut dor de mine. Sunt destul de putini, ce-i drept, dar sunt. Si eu ii sun la randul meu, pentru ca pur si simplu merita. Mai rau e cu familia, pentru ca asa cum zicea si aikisan, pe ea nu ti-o alegi.

Anonim spunea...

Saluuuuuuuuuuuut IRINAAAAAAAAAA! ce mai faci?! :D Nu, chiar ma interesa, dar ma gandeam...asa...printre altele...oare poti sa-mi dai si mie masina doua zile? ma duc si eu pana la munte si a mea e...na...aiurea...:D huh, ce zici, ce zici? (vezi ca azi bere/suc/vin, vb. later)

Ireena spunea...

Haha! Remembering Sergiu! Lol.
Da, da. Bere/ suc/ vin mai tarziu.

Trimiteți un comentariu