2 iunie 2008

Fantasmagoric, alegoric... eclatant!

Care sunt sansele ca un copil sa se nasca intr-o familie normala? Intr-atat de normala incat atunci cand va ajunge la maturitate sa poata sa fie in stare sa cunoasca o persoana la fel de normala ca si el si sa scoata impreuna un copil de-al lor, bineinteles, la fel de normal. Si ce inseamna normal? Si ce diferentiaza acest normal de banal si monoton? Si de ce, in cele din urma, preferam sa avem langa noi o persoana cu la fel de multe sechele si pitici ca si noi, cu care, in mod evident, nu vom duce o viata normala si cu care nu vom scoate, oricat ne-am stradui, niciun plod normal si nici nu vom ajunge la finalul fantasmagoric cu happy ever after.

Sunt excluse variantele: mici, plictisitor, nimic, de idioti. Shhh... sa lasam ploaia sa cada!

3 comments:

aikisan spunea...

Normal = in general, ceva dat de majoritate
Normal = ceva reprezentativ pentru un grup
Normal = ceea ce consideri tu.

Acum, ai destula incredere in tine incat sa mergi cu "normal"ul tau? Ai destula tarie de caracter?

Da, sigur mai sunt persoane ca tine. Trebuie doar sa le intalnesti :P

Ireena spunea...

Dar daca majoritatea este anormala atunci inseamna ca normal e anormal, nu? :-?
Si n-am suficienta incredere in mine sa merg cu normalul meu. Numai prin faptul ca ma accepta ca normala inseamna ca e ceva in neregula cu el. Iar daca nu ma accepta ca normala, cel mai probabil nu ma accepta deloc. Si unde mai gasesti tu o persoana ca mine?! Offf, s-a dus dracu' unicitatea mea. Cat despre me meeting another me... well, I just might not like that. Trebuie doar sa aiba aceeasi doza de pitici si de sechele incat sa o minimalizeze pe-a mea :).

aikisan spunea...

"Normal e o parere" asa zice o vorba zen. Poti sa accepti sa joci un rol c a intr-o pioesa ca doar nu traiesti in padure.

Un inceput ar fi ca doar la chestiile majore contradictorii sa nu cedezi. Apoi devine mai usor. Eu zic ca sa stai linistita din pc asta de vedere.

Sunt sigur ca exista persoane asemenatoare tie, nu si identice, oameni cu care sa ai chestii multe in comun sau nu, si cu care sa te simti bine, in largul tau.

Dar ai dreptate, apasa greu singuratatea.

Trimiteți un comentariu