2 iunie 2008

Egocentrism...

Irina este fericita ca si-a gasit stiloul primit intr-a 6-a de la Tibi! Irina este fericita ca mai are 5 examene! Irina stie ca, psihic vorbind, e imposibil sa treaca cu bine de 24 de restante (yes, that was the magic number), desi a luat deja 19 dintre ele si ca sansele sunt si mai mici sa ia si licenta! Irina vrea sa fuga departe! Sa se suie in masina si sa uite! Sa fie doar ea, cu gandurile ei defecte! Irina vrea sa nu mai fie obosita si nici sa nu-i mai fie rau! Irina vrea totul! Si repede!

4 comments:

KamZara spunea...

WHOA!!! 24 de restante? Da' ce-ai facut, nu te-ai dus 2 ani la facultate? :))
Bafta multa in continuare, daca ai luat tu 19, doar n-o sa te impiedici ca cetateanul de etnie rroma la mal, nu? Ca-n poveste, multe-au fost, putine-au mai ramas. Succes! U can do it!

Anonim spunea...

Irina si-o ia daca nu le trece pe toate:p (asta ca tot se vb la pers a treia pe aici). Sunt de acord cu treaba cu cetateanu' care se ineaca la mal, asa ca trebuie sa le iei si pe celelalte...POTI sa le iei si sa iei si licenta si sa termini mirifica facultate:). Spor si bafta in continuare. Puuup

aikisan spunea...

Irina deja e o mare eroina. Nu este necesar sa cedeze in ultima batalie, ii ridicam statuie si fara sa fie martira :)

Ireena spunea...

@kamzara De fapt exact asta a fost cazul. Nu m-am dus doi ani la facultate :D. Dar in primii doi am fost bursiera :)). Mersi. Cat despre impiedicatul la mal, n-ar fi prima oara la mine. It's a pattern here :).

@oana Da, da, da. Mirifica mea facultate va fi candva terminata :D. Mersi mult. Pup.

@aikisan Haha. Sa stii ca eu astept statuia aia, martira sau nu. Ar fi intr-adevar mult mai amuzant sa nu. Pfff. I would get to see myself everyday.

Trimiteți un comentariu