6 iunie 2008

B'ecksperience



Cred ca la noi concertele au devenit mai mult evenimente mondene la care oamenii trebuie sa mearga pentru a-si bifa pe lista tot ce e nou. Altfel sincer, nu-mi explic de ce la concertul de aseara erau o gramada de oameni care s-ar fi potrivit mai mult unui concert de tipul Asia [cred ca s-au despartit, dar nu-mi venea un alt exemplu in minte]. Tipi cu tipe, doi cate doi, cu o privire pierduta pe fata intrebandu-se ce cauta ei acolo. Buna intrebare, de alfel. Iar aici excludem variantele in care insotitorul vine obligat de catre consort/ consoarta, caci in cazul asta vezi doar o privire pierduta, nu doua.

Trecand mai departe, eu nu am reusit sa stau decat pana la 11, din cauza de licenta, examene, dureri de spate, un Alex care credea ca vine la un concert rock [imagine the surprise] si un 'addictive tv' absolut imposibil de ascultat. Le-am apreciat originalitatea [somehow] dar erau mult prea greu de ingurcitat. Mi-au placut in schimb Suie Paparude, desi nu am putut sa nu observ gesturile si unele acorduri mult prea manelistice. I'm trying not to be judgemental, dar erau destul de evidente. Si imi pare foarte rau cu nu am rezistat pana la Goldfrapp!

Asteptam B'estfest-ul!


In mood for black!

20 comments:

Anonim spunea...

"un Alex"?!?!?!? ALEX-UL! Merci. In rest...totul fuse o.k. Arta. De maine, promit ca ma fac houser. Sau ce au cantat aia ieri? Electronica? tot aia maica...

Ireena spunea...

De maine? De A S E A R A trebuia sa incepi. Si ia de-aici diferenta dintre house si electro :P. Ai vazut ca m-am documentat pentru tine?


http://en.wikipedia.org/wiki/Electro_music
Electro


http://en.wikipedia.org/wiki/House_music
House

iancu spunea...

Cel mai mult au meritat Kraak&Smaak, desi au intrat tarziu s-a dansat in dementa :D Goldfrapp au fost faini, dar nu prea se potriveau cu restul, pe multi i-au adormit dupa ce Addictive TV incepusera tare.

Ireena spunea...

A putut ceva sa adoarma lumea mai mult decat Addictive tv? :-o Da, de Kraak & Smaak am auzit ca au fost foarte ok. Oh well, next time :">.

iancu spunea...

Eh, de gustibus, mie mi s-au parut chiar ok Addictive :D

Ireena spunea...

Aoleu. Tu erai DIN AIA :))... care sareau pe-acolo si se agitau, de ne'ntrebam noi DE CEEE?! Hihi... clar, gusturile nu se discuta. Pe mine m-au innebunit addictive tv :">.

iancu spunea...

Hahahaha nu eram inca din aia, la Addictive Tv am dansat putin, abia la Stereo Mc's mi-am intrat in forma iar la Kraak And Smaak deja eram "on fire" :))
Oricum venisem clar sa dansez, numai sa fi pus manele sau mai stiu eu ce gunoaie si as fi plecat. Mi-a parut rau ca a fost in timpul sapt ca deja la 2 nu prea mai erau multi oameni.

Ireena spunea...

Hihi, e bine ca te-ai distrat. Regret un pic ca am plecat asa de repedeee, dar pfff, pana la ora 2 in niciun caz nu puteam sa raman. :-o Oricum mi s-a parut ca cei de la addictive tv au cantat o vesniciiiiie. Cred ca din cauza lor s-a prelungit atata concertul :p.

iancu spunea...

Care ora doua, la doua si ceva au inceput Kraak and Smaak si eu am stat pana pe la 3 jumate cand au terminat ei, iar apoi veneau Nouvelle Vague cred, dar nu prea mai era nimeni.

Cel mai mult au cantat Stereo MC's, care din cate am citit i-a plictisit pe unii. Mie mi s-au parut ok, mai ales daca intrai pe ritmul lor era fain. Dar deh, nu poti multumi pe toata lumea. N-am inteles ce cautau niste cocalari p'acolo in tricouri albe cu sclipici :))

O mare prostie a fost ca doar pe net in unele locuri era scris programul, ca in el era trecut clar ca Stereo MC's incep la 12.30 sau ora 1, era clar ca va dura pana spre dimineata.

Ireena spunea...

Omg :-o. 3 jumatate? Cred ca ai fost in forma a doua zi la serviciu. Hihi.

Cocalari... claaar. Ar fi venit ei la bustul gol si cu lant de aur dar nu ar fi iesit la fel de mult in evidenta. Tricourile albe cu sclipici au rezolvat asta ;).

iancu spunea...

:D la 4 m-am culcat, m-am sculat la 7 si ceva, calcat camasa, mers la birou, lucrat ca dementu pana la 4, mers la client, prezentat si vandut toate conceptele, iar pe seara party iar :)) E drept ca apoi am dormit pe un fotoliu 4 ore, se oprise de tot sistemul, dar a fost bine :D

Ireena spunea...

=)) e bine asa. Inteleg ca a fost o saptamana productiva.

iancu spunea...

Dap, se poate spune, chiar foarte productiva :D

Vad ca esti f prompta :D

Ireena spunea...

Hihi. Da, pai sunt la serviciu :)). Ce pot face mai bine de-atat?

iancu spunea...

:)) corect, conceptul "we work too much for too little" ne da dreptul sa futem buha pe bloguri, nu? :D :D

Ireena spunea...

Lol. Nici macar. Eu sunt una dintre acele persoane care considera ca raportul munca-beneficii este corect ;). Am zile in care nu am timp sa ma duc sa-mi iau un pahar cu apa si zile in care 'fut buha' pe bloguri ca azi (chiar, de unde-i vorba asta ca n-am mai auzit-o :D?)

iancu spunea...

Eh, asa era si la mine anul trecut, anul asta insa nu prea mai am timp de paharul cu apa, doar rar de tot.

Sexul cu bufnite si alte specii nocturne provine ca expresie din zona nordica a tarii, cred :)) Sincer nu mai stiu de unde am adunat vorba asta, am trait deja prin destule orase pline de oameni din toate partile, cam greu sa retin toate sursele :)

Si ce lucrezi, daca nu e cu suparare? :)

Ireena spunea...

Haha :)). Interesante vorbe au astia din zona nordica a tarii.

Eu sunt redactor la un ziar economic :).

iancu spunea...

Dap, f bogat si creativ folclorul argotic al nordicilor :)) Da nu mi-e rusine nici cu oltenii :D

Ireena spunea...

Da, de fapt am avut placerea sa intru in contact si cu el :)). Intr-adevar, bogat si creativ.

Trimiteți un comentariu