18 mai 2008

Buddha feelin'...

M-am surprins, la unul din drumurile mele zilnice cu masina, injurand, claxonand, uitandu-ma la ceas, cand nici macar nu ma grabeam undeva. Si in general nu ma grabesc nicaieri pentru ca imi iau o marja de eroare destul de buna. Lucru ce nu poate insemna decat ca-mi fut nervii absolut gratuit. La fel m-am surprins mergand cu 90 si riscand o amenda fara vreun motiv aparent viabil. Ce pot sa spun? Nu-mi place. I need some new music cds for my car to keep the aura clean.

In ceea ce priveste Buddha feeling... am vazut zilele trecute The Man From Earth. Are cateva idei foarte interesante, plus ca mi-a deschis curiozitatea de a studia un pic Biblia - si variantele ei. Recunosc ca la un moment dat am adormit, dar fara nicio legatura cu subiectul filmului... batranetea probabil. M-au enervat unele scene care intr-un film care se vrea filozofic nu-si aveau rostul (nu ai cum sa faci un film bazat pe reactii si idei si totusi unele personaje sa fie ireal de stupide si sa aiba niste replici atat de previzibile), dar na, nu putea sa fie perfect.

Meanwhile, sunt incantata de noul meu template, de noile mele tricouri, de noul meu portofel... de noul meu... si de noul meu...

5 comments:

aikisan spunea...

1. Buddha Bar te cam adoarme la volan. Pe mine ma ajuta ceva vesel.

2. Filmul e infect ca realizare si joc, dar ideile merita - macar ca iti mai animeaza nitel creierul.

3. Mamaie, e "cool" templateul tau nou ;)

Marcel spunea...

Am anumite melodii pe care le ascult dimineata cand plec prima data cu masina... iti dau tonus, elan... Am melodii pe care le ascult noaptea cand merg cu masina prin orash (acestea si calmeaza in trafic...)

Noul tau template imi place, dar e cam gol in partea stanga. Nu trebuie sa te apuci sa-l schimbi :)) pentru ca am facut aceasta remarca!

Noapte buna, copii!

Ireena spunea...

@aikisan 1. Dap. Buddha Bar is good for sleeeeping not driving :D. Pe mine ma ajuta Prodigy la volan. Keeps me awake and alert.
2. Din nou, sunt de acord cu tine :). Apropo, u will be my new imdb de-acum inainte :D
3. Sa nu exageram... cool :-o?! Damn, so not as I wanted it to be.


@marcel Noul template este in curs de facere :D. O sa ma ajute un prieten sa modific unele probleme deoarece singura nu sunt in stare :">. Partea goala din stanga este una dintre ele :D

KamZara spunea...

Sa stapanesti sanatoasa toate noile "achizitii" :)

Ireena spunea...

Multumeeeeeeesc :*

Trimiteți un comentariu